Login/Registracija

Pesma pisana za Darka Lazića završila kod ZVEZDE GRANDA: „Govori o njegovoj nesreći, ali sad je moja“ (VIDEO)

Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno„, glasi izreka u koju se uverio i nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Miodrag Đokić, nakon što su ga autori pesme „Jači nego ikad“ kontaktirali kako bi snimio numeru koja je prvenstveno bila namenjana Darku Laziću.

Nekadašnji pulen Goce Lazarević često je tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ dobijao komplimente da po načinu pevanja, ali i fizičkog izgleda podseća na Lazića, a sad mu se ispunila želja da snimi hit u maniru svog idola.

-Ko čeka, taj i dočeka. Pesma je pisana po istinitom događaju, zapravo kada je Darko imao nesreću. Međutim, nije se javljao par godina i autori pesme su prepoznali moj kvalitet i poslali su mi pesmu- ispričao je Miodrag i dotakao se Lazićevog rada.

-Volim njegove pesme i ono što radi, ali pesma je sad moja – ponosno je istakao Đokić kom i te kako prija poređenje sa Darkom.

-Bolje da me upoređuju sa nekim ko zna da peva, a ne neko ko ne zna. Kad je nešto dobro, ništa nije previše – rekao je Miodrag čiju novu pesmu „Jači nego ikad“ možete da poslušate u videu ispod.

Miodrag se prvi put u „Zvezdama Granda“ pojavio kada je imao 17 godina, a tada je završio u timu Goce Lazarević.

Tokom učešća u najpopularnijem takmičenju često je dobijao komplimente da podseća na Darka Lazića, a i sama mentorka verovala je u njega.

– Jedan ali vredan! Zapamtite ime Miodrag Đokić. On je takmičar u serijalu “Zvezde Granda“. Već se izdvojio iz mase velikim glasovnim mogućnostima. Pratimo ga dok polako ali sigurno ide ka vrhu– poručila je pre tri godine Goca.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić