Login/Registracija

PONOSNA MENTORKA PRUŽILA PODRŠKU DUO GRANDU: Večeras glasajte za Nenada i Aleksandra (VIDEO)

333756218 719143116357409 7563755688022499238 n 1
Instagram/aleksadnarsimić

Večeras od 21h pratimo drugo polufinalno veče takmičenja „Pesma za Evroviziju.

Među kandidatima za odlazak na ovu prestižnu manifestaciju su i predstavnici „Grand Produkcije“ Nenad Osmanović i Aleksandar Simić koji nastupaju pod imenom „Duo Grand“ i pesmom „Viva La Vida“.

Brojne kolege sa estrade podržale su mlade pevače, a među njima i Nenadova bivša mentorka Viki Miljković koja ga je prošle godine dovela do finala.

Pevačica je i javno pružila podršku takmičarima „Zvezda Granda“, a pozvala je i sve gedaoce da večeras glasaju za broj 14 kada voditelji daju znak da je glasanje počelo.

-Večeras na „Pesmi za Evroviziju“ učestvuje moj kandidat Nenad Osmanović i nekadašnji takmičar „Zvezda Granda“ Aleksadar Simić. Ajmo jedna podrška glasajte svi za broj 14 – poručila je ponosna mentorka.

Podsetimo, od 21h na prvom programu RTS-a počinje drugo polufinalno veče izbora „Pesme za Evrovoiziju“. „Duo Grand“ možete podržati glasom broj 14 na 5556 kada voditelji daju znak da je glasanje počelo.

Nenad i Aleksandar su se danas oglasili za Grand i otkrili su koliko su dugo spremali nastup i da li su spremni za odlazak u Liverpul.

– Pripremamo dve nedelje ceo nastup. Pesmu smo snimali u novembru i od tad je spremamo, a što se tiče koreografije i ostalih detalja to tarje već dve nedelje– slaže se Duo Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković