Login/Registracija

Duo Grand IMA KECA U RUKAVU za „Pesmu za Evroviziju“: „TO SE NIKADA DO SADA NIJE DESILO U SRBIJI“ (VIDEO)

„Duo Grand“, koji čine Aleksandar Simić i Nenad Osmanović, večeras će se predstaviti publici pod rednim brojem 14 u drugoj polufinalnoj večeri „Pesma za Evroviziju“ kada će dati sve od sebe da se plasiraju u finale i predstave našu zemlju u Liverpulu na Evrosongu.

Do početka spektakla ostalo je nekoliko sati, a u ekipa našeg portala imala je ekskluzivnu priliku da sazna kako teku poslednje pripreme i kako se Duo Grand oseća uoči večerašnjeg nastupa.

Ima treme, ali ne može to da se nazove tremom, to je više doza odgovornosti koju moramo da ispunimo i naša očekivanja da se predstavimo u najboljem svetlu– rekao je Aleksandar.

Iako su pesmu snimili pre nekoliko meseci od kada su uvežbali svaki ton do perfekcije, scenske pripreme za spektakl traju dosta kraće.

Pripremamo dve nedelje ceo nastup. Pesmu smo snimali u novembru i od tad je spremamo, a što se tiče koreografije i ostalih detalja to tarje već dve nedelje– slaže se Duo Grand.

Iako je Aleksandru Simiću još tokom takmičenja Saša Popovič otkrio da ima duetsku pesmu za njega kojom će se predstaviti na „Pesmi za Evroviziju“, bilo je neizvesno ko će pevati drugi vokal.

Nisam očekivao da ću ja pevati sa njim, ali eto to je stavrno savršen spoj, opere, narodne muzike, popa, roka i stvarno smo nešto što se nikada do sada nije desilo u Srbiji, ovo je baš posebno– tvrdi Nenad.

Duo Grand je večeras spreman da da sve od sebe na sceni sa jednim jasnim ciljem koji će ostvariti bez obzira na rezultat koji osvare.

Da li prošli u finale, u Liverpul, šta god da se desi imamo pesmu kojom smo pokazali da može sve da se meša u jednom žanru- kaže Simić.

Za kraj, momci su nam otkrili kako Saša Popović neće biti sa njima večeras, ali da imaju njegovu podršku kao i da mu spremaju iznenađenje ako odu u Liverpul.

Ako budemo otišli u Liverpul, šaljemo ga privatnim avionom– tvrdi Duo Grand koji večeras nastupa pod rednim brojem 14.

Ko im još pruža neizmernu podršku na ovom putu saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić