DUO GRAND pred izbor za „Pesmu Evrovizije“: „Saši Popoviću bićemo ZAHVALNI DO KRAJA ŽIVOTA“

DSC01011

„Duo Grand“, pred izbor „Pesma za Evrovoziju 2023“ ne krije sreću što če biti deo tako velikog takmičenja i sreću što je Saša Popović ispunio je dato obećanje u prethodnoj sezoni „Zvezda Granda“, kada je dao reč da će Nenadu Osmanoviću i Aleksandru Simiću spremiti pesmu kojom će se predstaviti na predstojećem takmičenju.

Dva fantastična vokala, spoj opere i narodnjaka predstavljaju se kao „Duo Grand“ numerom „Viva la vida“, koju je kreativni direktor Granda čuvao čak 12 godina dok ga ova dva momka nisu inspirisala da je pravo vreme da ugleda svetlost dana, na čemu su mu mladi pevači neizmerno zahvalni.

Još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ obećao je da će nam pokloniti pesmu, a sad je pokazao da je čovek od reči. I neizmerno mu hvala za svu podršku koju nam daje. Od takvog čoveka svi mi mladi treba da učimo, pre svega kada je reč o energiji, motivaciji i estradi- ističu oni za Grand.online.

0A0A6709

Iako mladi, Aleksandar i Nenad još tokom takmičenja pokazali su da su zreli za pevačku scenu, a tada nisu mogli da zamisle da će im se ove godine ostvariti želje o kojima su maštali kao deca.

Saša je ispunio nas dečački san kad nam je poklonio pesmu ‘Viva La vida’ i dao nam podršku za Pesmu Evrovizije. O nastupu na ovako prestižnom festivalu ranije kao klinci smo mogli samo da maštamo, a on je naše snove pretvorio u stvarnost– kaže Aleksandar.

NENAD OSMANOVIC I ALEKSANDAR SIMIC ZG SNIMANJE 23012023 FOTO MUNJA 1

Osim po maestralnom pevačkom talentu, poznati su i kao dve energetske bombe pune pozitivne energije kojom plene što na publiku ostavlja neverovatan utisak.

Nenad i ja se odlično slažemo, energije su nam se poklopile i spremni smo da pokidamo na sceni– u svom maniru kaže Osmanović, dok se Simic nadovezuje:

Svi misle da smo braća jer ličimo, a nama je jako drago što smo toliko slični. Jedno drugom smo velika podrška u svemu i drago nam je što publika prepoznaje našu energiju– dodao je Aleksandar.

GrandOnline.02 14 02 20.Still109

Za manje od pet dana, „Duo Grand“ će se predstaviti na nacionalnom takmičenju „Pesma za Evroviziju“, gde će dati sve od sebe da osvoje publiku i predstavljaju Srbiju u Liverpulu u maju ove godine.

Pustićemo publiku da da svoj sud,a mi ćemo dati naš maksimum na sceni. Što se nas tiče, najbitnije je da uđemo u finale, a posle neka pobedi najbolji– iskren je dvojac za Grand.online.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ I. Ankić