Pobednički nastup Slavice Angelove u rodnom gradu: Đorđe David, Ivana Peters i Josifovski podigli Strumicu na noge (VIDEO)

IMG 20230708 WA0008

Pobednica šenaeste sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Slavica Angelova održala je sinoć pobednički nastup u rodnoj Strumici.

IMG 20230708 WA0002

Kako smo saznali sa tetena, klub je bio mali da primi sve one koji su želeli da proslave uspeh sa Slavicom, a danima se tražila karta više.

Pobednici su se na sceni pridružili njen mentor Đorđe David, pevačica Ivana Peters i prošlogodišnji drugoplasirani finalista Aleksandar Josifovski.

IMG 20230708 WA0007

Slavlje je tarajalo do ranih jutarnjih sati, a publika je imala priliku da uživa u pravim rok i pop pesama koje su tokom večeri bile na repertoaru.

Podsetimo, vodeći ljudi Strumice odlučili su da talentovanoj devojci u ime grada uruče plaketu u znak poštovanja i ljubavi, i zahvalnosti na velikom uspehu koji je postigla.

Tim povodom se ranije za Grand oglasio njen mentor Đorđe David koji je priznao da je ponosan na uspeh koji je postigao sa Slavicom u takmičenju i koji se javno zahvalio gradu na podršci.

Grad Strumice je odlučio da napravi pobednički koncert za Slavicu Angelovu sedmoga jula na kome će pored Slavice pevati Ivana Peters, Death Saw bend, Aleksandar Josifovski i ja. Makedonci kopiraju ovo kao jednu veliku stvar – istakao je Slavičin mentor Đorđe David.

Inače, David je za naš portal otkrio da su za pobednicu već spremne pesme koje je napisao Aleksandar Milić Mili, a dodao je da će još neki pevači iz njegovog tima uskoro obradovati publiku novim projektima.

IMG 20230708 WA0006

Mili je već spremio pesme za Dženana i Slavicu, dok će Bukilić kao fantastičan kompozitor i producent sam raditi pesmu jer je neverovatno talentovan. Pozabaviću se interpretacijom oba kandidata, verujem da će to biti jako dobro – kazao je Đole za Grand.

Bonus video: Dodela automobila pobednici „Zvezda Granda“:

PROČITAJTE I:

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: A. Milinković