Login/Registracija

„Plakala sam po tri dana u kući“ Džejla Ramović progovorila o najtežim životnim momentima (VIDEO)

Pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Džejla Ramović važi za jednu od najuspešnijih pevačica mlađe generacije.

Ona redovno nastupa, ali nije zapostavila ni obrazovanje, pa trenutno živi u Barseloni gde studira ekonomiju.

Mlada pevačica je pre nekoliko dana gostovala u jednoj emisiji gde je otvoreno govorila o svom životu, a progovorila je o usponima i padovima koje je imala kroz karijeru.

Džejla je toliko puta pokazala da je veliki profesionalac, ali je bilo i momemata kada je u njenom privatnom životu bilo lomova, a to niko od njene publike nije primetio.

-Koliko god da je teško i zna da bude iscrpljujuće i onako previše u datom trenutku, samo hrabrost je bitna. Sami sebe podižemo, ja ne dam sebi da me problemi savladaju – počela je ona, pa se osvrnula na teške momente koje je do sada proživela i priznala je kako se sa njima izborila:

-Iks problema sam imala i padova i uspona i tolikih uspona da ne mogu sa njima da se nosim, pa ne znam šta ću od sebe. Padova tolikih da plačem po tri dana u kući, svašta se dešavalo, ali kada izađem  pred javnost u mojim očima je to hrabrost – rekla je Džejla u jednoj pdokast emisiji.

@grind.every.day

Svi prolazimo kroz uspone i padove, a najbitnije je ostati HRABAR! Ne odustajte ljudi!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #motivation #grind #dzejlaramovic #fyp #hrabrost

♬ original sound – motivation

Podsetimo, ona je nedavno za Grand otvoreno govorila o životu i studiranju u Barseloni, a priznala je da li joj nedostaje Balkan i kako uspeva da uklopi poslovne obaveze sa fakultetom. –S obzirom da je već prošlo godinu ipo dana od kada sam otišla više mi ne pada toliko teško odvojenost od porodice. Naravno, uvek mi nedostaju, ali mi smo to naprosto prihvatili. Španski učim još uvek, a sporazuevam se na engleskom jeziku. On mi je za sada primaran, a pošto je Barselona turistički grad, to nije ništa čudno.

Bonus video:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković