Login/Registracija

Dinča pokrenuo BIZNIS SA SUPRUGOM: „Otvorili smo novo poglavlje u našem životu“ (VIDEO)

Pevač Milan Dinčić Dinča koji se proslavio u trećeoj sezoni „Zvezde Granda“ uspešno gradi muzičku karijeru, ali se poslednjih godina retko pojavljuje u medijima.

Milan često nastupa kod nas i u inostranstvu, a slobodno vreme voli da provodi na reci i da uživa u ribolovu i alaskom ambijentu. A osim pevanja, rešio je da podrži suprugu Jelenu, pa su sada njih dvoje otvorili vrtić.

-Dragi prijatelji, sa nestrpljenjem očekujemo otvaranje novog vrtića u našem kraju. Dobrodošli. Obaveštavam vas da smo moja supruga i ja otvorili novo poglavlje u našem životu. Neizmerno se radujemo, tu smo od 1. marta – napisao je Dinča na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram Jelena Dinčić privatna arhiva

Milanova supruga Jelena Dinčić otkrila je u razgovoru za Grand kako su se njih dvoje odlučili da otvore vrtić.

Kako smo postali roditelji i kako smo kafiće zamenili za igraonice i parkove i počeli da se družimo samo sa ljudima koji imaju decu, primetili smo da nam kod nekih drugih vrtića smeta i cena ali i način usluge. Onda smo prosto rekli zašto ne bismo mi otvorili mesto na kojem će da bude sve onako kako mi želimo. Tu mislim i na finansije ali i na neke školice i druge aktivnosti. Prijatelji su nas podržali u tome s obzirom da znaju koliko dobro čuvamo decu i tako je sve počelo. Dali su nam vetar u leđa jer od samog starta imamo mnogo upisane dece -rekla je za Grand Jelena koja je, što je malo poznato, vaspitač po struci.

Jelena je objasnila i da su im se složile kockice kada su krenuli u realizaciju ideje.

-Bukvalno sve se poklopilo. Čak nam je iskrsao i prostor koji je bio uređen za te namene. Ljudi inače moraju da veruju kome ostavljaju decu, mislim da je to ključno, a ovde su u suštini oko nas sve naše komšije -objasnila je Jelena i istakla šta ju je dodatno motivisalo:

-Odgovara mi i što mogu da spojim svoj posao i da deca budu sa mnom a ne da ih čuva neko drugi. Prosto to ljudima još više uliva poverenje, što znaju da sam i ja tu sa svojom decom.

Supruga Zvezde Granda otkrila je i šta će ona a šta Milan konkretno raditi u novootvorenom vrtiću.

-Ja ću da budem vaspitač za bebe, dok Milan ovde doprinosi tako što je već sad u vrtiću. On je kreativan i sa vaspitačicama pravi od papira i stiropora džunglu i razne životinje, jer nam je prva tema prolećna dekoracija. Sami pravimo didaktičke senzorne table, jer smo u fazonu zašto sve da kupimo kad možemo nešto i da napravimo. A držaće i muzičke radionice, već su se svi roditelji prijavili za tu aktivnost. Imamo klavijature i mislim da će to da bude pun pogodak – ispričala je Jelena.

Milanova lepša polovina je priznala da su ipak pre otvaranja nove životne etape, ipak dobro razmislili o svemu i da nisu išli glavom kroz zid.

-Kada smo stavili računicu na papir mislimo da će nam se isplatiti. Inače nismo od onih koji idu na luksuzna putovanja ili voze skupe automobile, već smo uštedeli novac za investiciju. Ali ne čine vrtić skup prostor i skupe igračke već to kako se radi sa decom – rekla je Jelena.

Iako nisu jedini koji su iz estradnog sveta ušli u posao sa predškolcima, ne smatraju da im recimo SlađanaDelibašić i njena ćerka koje su u ovom poslu mogu biti poslovni takmaci.

-Zdrava konkurencija je uvek dobra čime god da se baviš, posebno kada su u pitanju deca. Jer ako neko radi dobar posao samo te motiviše da ti budeš još bolji u tome, a to u ovom slučaju ide u korist dece. A s obzirom da je hvala bogu dece sve više a vrtića nema dovoljno državnih, mislim da niko nikome ne može da bude konkurencija – istakla je pevačeva supruga.

Nekadašnja voditeljka otkrila je i da za sada ne planira povratak u medijske vode.

-Nikad ne reci nikad, ali neću se vratiti u sferu medija. Želela sam posao da kada mi se završi radno vreme ne pratim medije i dešavanja i ne budem pored telefona – dodala je Dinčina supruga.

Zanimalo nas je i da li možda ima dece od Milanovih kolega, ali su ona koja su u blizini već porasla.

-Trenutno nema dece od kolega, što ne znači da ih neće biti, ali ovi koji žive u kraju imaju decu koja su već školarci. U suštini uvek roditelji gledaju da vrtić bude blizu kuće, da mogu baka i deka da pokupe dete iz vrtića – iskreno je objasnila Jelena za Grand.

Predškolska ustanova Dinčićevih dobila je i državnu akreditaciju, upis je u toku, a mnogi sa nestrpljenjem čekaju 1. mart kada će i zvanično otvoriti vrata.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen Jelena Dinčić,
Autor: A.Dačić