Login/Registracija

Sandra Mladenović POKIDALA hit Snežane Đurišić, voditelj u šoku (VIDEO)

U glasovne sposobnosti Sandre Mladenović uverili smo se u „Zvezdama Granda“, gde nas je tokom takmičenja oduševljavala izvođenjem narodnjačkih hitova, te je s razlogom u velikom finalu zauzela treće mesto.

Od tad ova talentovana devojčica ne prestaje da nas iznenađuje, a sad je to učinila u emisiji „Grand parada“ u kojoj je bez teksta ostavila voditelje.

Nakon vrtoglavog uspeha prvenca „Devojačke suze“, ova mlada Nišlijka sve češće gostuje u emisijima gde joj svi traže samo jedno – a to je da uživo peva jer, kako kažu voditelji, ona jednostavno miluje svojim glasom.

Tako je na zahtev voditelja Tihomira Tepića i Sanje Ćulirbk pevačica na suvo izvela veliki hit Snežane Đurišić, koja ju je još tokom takmičenja prozvala svojom naslednicom.

Čim je zapevala prvu strofu pesme „Kiše“ voditelj se raznežio, a nakon maestralnog izvođenja ostao je gotovo bez reči.

-Jaoj, Sandra – rekao je oduševljeno voditelj, a zatim dodao:

-Sledeći put „Lepi moj“ za moju dušu! Ono što je najbitinije kod nje je da je ona dobro peva i da to ljudi čuju, a Sanja i ja jako volimo kad pevaš uživo.

Poslušajte kako je Sandra otpevala Snežin veliki hit.

Podsetimo, o njenom velikom uspehu i plasmanu koji je postigla u muzičkom takmičenju nedavno su govorili Saša Popović i Marija Šerifović.

-Sandra je jedan prirodni talenat, koja se samo nadgradila u Zvezdama Granda i kada je dobila pravog mentora to se pokazalo kao jako dobro. Dobra joj je ova prva pesma, druga će biti još bolja, ona je pravi narodnjak i treba da imamo takve pevače – rekao je Saša, a Marija se nadovezala:

-Ona je dokaz da Srbija glasa, kao što je bio slučaj sa Valentinom Kuzmanović da Srbija može da glasa.Samo je potreban kadidat za koga će glasači da se vežu u neku dodatnu crtu, nazovimo to indetiteta, tako da je to dokaz da Srbija može da glasa.

Sandrinu životnu priču pogledajte u videu

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić