Ivona Damjanović birala između Cece i Karleuše, dotakla se i svoje karijere posle „Zvezda Granda“: „Može koji skandal“

Atraktivnu finalistkinju „Zvezda Granda“, Ivonu Damjanović stavili smo pred težak izazov, gde je po sistemu „ili-ili“ otkrila nepoznate detalje iz svog života, a birala je i između večitih suparnika i koleginica i obrazložila koju više gotivi.

Prvo pitanje bilo je da li bira Marija Šerifović ili Ana Bekuta, na šta je kao iz topa odgovorila:

-Mislim da se to već zna, moja mentorka Ana Bekuta.

IVONA DAMJANOVIC ZGS SNIMANJE 14122023 FOTO MUNJAok 2

Nakon toga stavili smo je na težak izazov sa pitanjem Jelena Karleuša ili Ceca Ražnatović.

-Uh,teško pitanje, obe su mi fantastične. Ali s obzirom da je bila u žiriju kad sam se takmičila, moram da kažem Ceca – odgovorila je nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“.

Pevačica je otkrila i da li je više za izlazak ili gledanje filma u stanu.

-Hm,u poslednje vreme mi više prija da gledam film sama sa sobom (smeh), ali biram provod– rekla je Ivona, nakon čega smo je upitali da bira između Aleksandre Prijović i Milice Pavlović.

Aleksandra Prijović. Moram da priznam da sam bila na njenom koncertu i da je bilo fantastično. Naravno, idem i na Miličin- istakla je pevačica, a na pitanje da li bira uspešnu karijeru puna skandala ili solidna bez izjedne mrlje, odgovorila je:

-Volela bih da budem uspešna karijera ali bez skandala. Dobro, može koji skandal, jedan ili dva (smeh).

IVONA DAMJANOVIC ZGS SNIMANJE 14122023 FOTO MUNJAok 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.