„Trudio sam se da je smirim“ Petar Mitić otkrio zbog čega se svađa sa Ivanom: „To tako ne može“

IVANA PAVKOVIC I PETAR MITIC e1675967887861

Petar Mitić i Ivana Pavković uživaju u skladnom braku i porodičnoj i idili koju krase tri sina.

Ponosni roditelji ne kriju sreću što je pre dve godine njihova mala porodica postala velika, ali i da vaspitavanje tri dečaka nosi svoje izazove.

petar mitić svađa sa ivanom

Iako deluju kao savršena porodica, priznaju da im se omakne i po neka svađa.

Turbulentnije nam je sada svakako sa tri dečaka, ali uživamo u svakom danu. Ovaj septembar nam je baš uzbudljiv jer nam je sin krenuo u školu, pa i u muzičku školu, onda organizacija slavlja, sve to zahteva vremena i svega. Ali nekako guramo sve- objasnio je pevač, na šta je Ivana dodala da se trude da uprkos brojnim obavezama i brzom životu uvek žive u harmoniji.

-U suštini mi smo ljudi koji vole svoj mir, pa skandala kod nas nema.

IMG 20230906 WA0075

Ivana i Petar potpuno otvoreno govorili su o svom odnosu i otkrili kako on izgleda u njihova četiri zida.

-Nećemo da se lažemo da je sve idealno, mada smo u poslednje vreme baš zauzeti i nemamo ni vremena da se posvađamo, ali to uvek budu neke glupost- objasnio je Mitić o sa osmehom progovorio o razlogu poslednje svađe.

-Evo ja ću da vam ispričam. Poslednji put sam se svojski trudio da smirim svoju ženu jer je bila opterećena slavljem za prvi rođendan blizanaca, žensko kao žensko. Želela je da sve bude pod konac ali to tako ne može- kroz smeh je ispričao, dok se Ivana našalila da je samo reč o njenoj bezazlenoj histeriji.

IMG 20230906 WA0042

„Da li ti je nekada pretila razvodom u svađama?“ bilo je jedno od novinarskih pitanja na koje je Petar u sekundi odgovorio odrično, međutim Ivanina upadica je mnoge iznenadila.

-On ume svašta nešto da kaže u tim trenucima (smeh) Inače ja sam mirnija, a on je temperamentan- našalila se pevačica.

BONUS VIDEO- Koliko se poznaju Petar i Ivana:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Č.