Pevač otkrio kako su mu Viki i Taške pomogli na početku karijere: Ovo im nikada neće zaboraviti

viki i taske

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške poznati su kao ljudi koji vole da pomognu mladim kolegama na početku karijere.

Dokaz tome su i kandidati u „Zvezdama Granda“ kojima su njih dvoje posvetili veliku pažnju, a prošle godine su odneli pobedu sa Nerminom Handžićem.

VIKI MILJKOVIC I NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 32 ok

Poznato je da je Viki i pre takmičenja pomagala mladim kolegama, ali o tome nikada nije želela javno da govori.

Sada je pevać Boban Rajović otkrio da su mu Viki i Taške bili velika podrška od samog početka karijere, ali i vetar u leđa da uopšte krene muzičkim putem.

5950e37570ecf3c5495e85c1f2e9c9acbfe49cd7

-Pojavili su se Viki i Taške tada, ona je bila već aktuelna i to dobro, imala je pesmu „Koka Kola“. Posle toga je imala još dosta albuma, ne mogu sada da se setim – počinje on i otkriva kako su njih dvoje reagovali kada su ga prvi put čuli:

-Ja sam se tada latio mikrofona, oni su me odmah podržali. Taške mi je tada rekao „Momak zašto ti ne kreneš nesto“. To je bio veliki podstrek za mene i malo sam se ohrabrio da nastavim dalje.

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 13022023 FOTO MUNJA 15 ok

Podsetmo, Viki je u finalnoj večeri otkrila da će dati sve od sebe da ovogodišnjem finalisti Nejazu Ramčevskom pomogne u karijeri nakon takmičenja.

– Forsiraću ga nezavisno od plasmana, otvoriću mu put i usmeriti koliko god sam u mogućnosti i ponudiću im kombinacije da što bolje rade. Što se tiče Nermina to se desilo sada, da li će sa nekim drugim možda hoće, možda neće– rekla je Miljkovićeva.

BONUS VIDEO – Viki Miljković o finalu „Zvezda Granda“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković