Velika tuga u domu bivše učesnice Zvezda Granda: „Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju (FOTO)

6335f1eedd0bb8ea14ecbb4f27436e516d4f89c6

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Biljana Sulimanović oglasila se na društvenim mrežama i podelila tužne vesti iz porodičnog doma.

Ona se skrhana od bola i tuge oprostila od voljenog deke koji je juče preminio, a koji je Bilji bio velika podrška u životu i karijeri.

-Počivaj u miru deko moj, neka te anđeli čuvaju. Sad si miran i srećan pored bake, bio si jak i hrabar čovek. Zauvek ću čuvati uspomene sa tobom u mom srcu – napisala je Biljana na Instagramu.

Inače, pevačicina baka je preminula početkom godine, a Biljana je teško podnela njen odlazak imajući u vidu da je za nju bila vezana od detinjstva.

Capture 98

Podsetimo, prethodna godina za Bilju Sulimanović bila je jedna od najtežih budući da je izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće te je na pragu 2023. godine otvorila dušu za Grand i osvrnula se na loše stvari koje su je zadesile.

-Nije da želim da zaboravim to što su loše stvari izdešavale i što sam izgubila bebu, samo želim da me prođe jer me je baš pogodilo sve što se izdešavalo. Ne bih poželela nikom na ovom svetu da to doživi. Volela bih da se ove godine ostvarim kao majka, ali otom potom, najbitnije je zdravlje. Inače mi 2022. nije bilo nešto posebno, mislim da nikom nije, ali jedino lepo je to što šmo svi zdravi i što sam dobila novog člana porodice, a to je naš mali pas Kiki i on nas sve čini jako srećnim. Naš dom je topliji od kad imamo njega- rekla je za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković