Login/Registracija

Viki Miljković se osvetila bivšoj drugarici, a ovo što je uradila niko nije očekivao: „Pozvala sam je kod mene“

Pevačica i uvažena članica žirija „Zvezda Granda“, Viki Miljković rođena je u Nišu gde je i odrasla, a svoje poreklo uvek ponosno ističe i rado se seća svog detinjstva koje pamti po najlepšim doživaljajima sa juga.

Viki priznaje da je bila razdragana devojlica uvek spremna na igru i šalu, ali i gluposti koje danas rado prepričava.

– Jako poslušna sam bila, ali isto kao što je danas i moje dete, izuzetno živahno. Nisam bila od one dece koje postaviš negde i nađeš ih tu, već me nađu na plafonu. Samo sam bila vesela i razdragana. Jesam pravila raznorazne gluposti, ali samo iz razloga da bi nekoga nasmejala, napravila neko iznenađenje, jednostavno sam volela puno da se šalim, ali i da plašim ljude- otkrila je pevačica.

Miljkovićeva je bila poznata kao neko ko je često pravio smicalice u društvu, kojima je volela ponekad i da isteruje pravdu.

– Iskreno volela sam i decu da plašim, na primer, bila sam mala, sećam se, negde oko 4 ili 5 godina i tada smo stanovali u Nišu, kao podstanari i u dvorištu je bila jedna kantica u kojoj je tata držao ribe kada dođe iz ribolova. Međutim deca su se plašila kada uzmeš ribu u ruku i ona mlatara repom, a u društvu je bila jedna devojčica koja mi nije bila toliko simpatična i ja sam je pozvala da dođe kod mene u goste.  Inače moram da kažem da mi nije bila simpatična jer mi nije davala svoje igračke i tako je bila sva bitna. Pre nego što su došli ja napunim bure vodom i kažem im da je to moj bazen, a u jednu kadicu potrpam te ribe i ubacim joj ribu u majicu- prisetila se Violeta.

Ipak, postojala je osoba koja je njen nemirni duh za tren oka umela da smiri. U pitanju je pevačicin otac, a malo ko zna da je on bio prosvetni radnik.

– Pre polaska u školu sam išla kod oca na časove, ma meni je bio dovoljan jedan njegov pogled da se ukopam u mestu!- rekla je Viki.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić