Login/Registracija

Peti krug je završen, a evo koji kandidati su uspeli večeras da se plasiraju dalje

PRODUKCIJSKI ZIRI ZG SNIMANJE 26042023 FOTO MUNJA 16 ok

Poslednja emisija petog kruga muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ donela je puno borbe, neizvesnosti, dobre muzike i odličnih nastupa naših takmičara koji su oduševili sve gledaoce kraj malih ekrana. Saša Popović se ponovo našao na mukama, što i ne čudi, s obzirom da su među kandidatima razlike minimalne.

0A0A8980 1

I u večerašnjoj emisiji 11 najboljih kandidata prolazi dalje, a produkcija će imati pravo da troje najboljih vrati u šou i pruži im još jednu šansu u 6. krugu.

Ove subote direktno u šesti krug plasirali su se: Nenad Kostov, Kseniya Tanu, Slavica Angelova, Sanela Hasić, Sanja Terzić i Petar Bulatović.

0A0A9175

U baražu se večeras nadmetalo 8 kandidata, a njih 5 ima priliku da prođe dalje, što nije bilo lako odlučiti jer su nijanse ipak odlučivale.

Nakon ponovog izvođenja druge brže pesme u baražu, dalje su se plasirali: Josip Nedić, Nejra i Eki Prošić, Mia Smiljanić, Ivona Damjanović i Hamza Gušić.

PROSLI BARAZ ZG SNIMANJE 26042023 FOTO FILIP 12

Pratite i dalje redovno portal Grand Online, jer već u sledeću subotu počinje 6. krug najvećeg muzičkog takmičenja u regionu, a kandidati su sve bolji, pa će i žiri biti na sve većim mukama.

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić