Petar Krekić nakon finala „Zvezda Granda“ imao da poruči samo jedno: „Ovo je bilo zagrevanje“

IMG 9332

Nakon spektakularnog finala „Zvezda Granda“ koje je održano prošle subote, u kome je titulu pobednika odnela Šejla Zonić, oglasio se osmoplasirani učesnik Petar Krekić.

Petar je na svom Instagram profilu izrazio duboku zahvalnost prema svima koji su mu pružali podršku tokom čitavog takmičenja.

-Ljudi, evo i mene da se oglasim posle finala. Utisci su se slegli, prošlo je dva dana od finala. Želim samo da Vam se zahvalim na ovih 10 meseci podrške, osmo mesto nije mala stvar i ja sam prezadovoljan. Tek sad kreće pravo takmičenje, ovo je bilo samo zagrevanje, jedno lepo iskustvo i nova poznanstva. Hvala svima još jednom od srca – poručio je on.

Petar Krekić dobio je ukupno 16.249 glasova u finalu „Zvezda Granda„. Od toga je iz Srbije dobio 12.348, iz BiH 2.709, iz Crne Gore 576, iz Severne Makedonije 453 i iz Hrvatske 163 glasa.

PETAR KREKIC ZG FOTO MUNJA 7 ok 1

Pevač je u bio timu Viki Miljković i jedini je finalista iz Beograda, a na scenu je izneo harmoniku koja je njegova dugogodišnja ljubav i dao poseban šmek svom finalnom nastupu za koji je dobio zaslužene ovacije publike.

BONUS VIDEO: Petar Krekić – Finale Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković