Publika dala svoj sud: Ovo je omiljena zvezda Granda prvog serijala

ovo je omiljena zvezda granda prvog serijala

Od prvog serijala „Zvezde Granda“ koje je gledaoce prikovalo za TV ekrane prošlo je čak devetnaest godina, a ovo je omiljena zvezda Granda prvog serijala prema odluci publike koja je danima glasala.

U Grandovoj anketi publika je imala mogućnost da glasa za Tanju Savić, Baneta Mojićevića, Nemanju Nikolića, Stevu Anđelkovića, Darka Filipovića i Slavicu Ćukteras.

Ovo je omiljena zvezda Granda prvog serijala

Ubedljivu pobedu u anketi odnela je Tanja Savić sa osvojenih 59.53 posto glasova publike, dok se na visokom drugom mestu našao pobednik prve sezone, Bane Mojićević sa 14.03 posto vaših glasova.

tanja savic cd
Ovo je omiljena zvezda granda prvog serijala

Odmah za njim je Steva Anđelković sa 11.96, dok je mrtva trka bila između Darka i Slavice.

Filipović je zauzeo četvrto mesto sa osvojenih 6.79 posto glasova, a njegova koleginica peto mesto sa 6.50 procenata.

I na poslednjem mestu Grandove ankete našao se Nemanja Nikolić sa 1.18 posto glasova publike.

ovo je omiljena zvezda granda prvog serijala 1
Ovo je omiljena zvezda Granda prvog serijala

Podsetimo, ekipa Grandove redakcije ovog leta imala je ekskluzivnu priliku da provede dan sa Nemanjom Nikolićem na Crnogorskom primorju, a tom prilikom pevač nam je otkrio brojne anegodote iz prvog serijala „Zvezda Granda“.

-Dešavalo se da smo danas u Budvi, sutra u Gračanici, prekosutra na Ohridu i tako… Odemo u Bijeljinu, kaže Tanja: „Dobro veče Brčko“, nismo znali ni gde smo ni šta smo, ali to je bilo lepo. Desilo se to da smo bili u Gelzenkirhenu, da smo stigli u 4,5 ujutru i Žika Jakšić nam objasni kako je frka za hotel i spavali smo na daskama gde čobani spavaju. Ispod nas krave, bikovi, volovi koje vidimo kroz daske, miris sačuvaj Bože jer nismo imali gde, takva je bila situacija nije bio hotel. Sutradan spavamo u luksuznom hotelu u Vegasu, svako ima svoju sobu, a juče smo bili u štali- prisetio se Nikolić, a šta je još otkrio o kolegama saznajte u vidu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Bane Mojićević imitira Dina Merlina

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović