Od njega je nasledio talenat: Isak Šabanović zapevao duet sa tatom, publika u šoku“ (VIDEO)

ISAK SABANOVIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO MUNJA 31 ok

Na društvenim mrežama pojavio se video sa nastupa Isaka Šabanovića i Šaka Polumente, ali je svima privuklo pažnju to što je mladi pevač prvi put javno pevao sa tatom.

isak peva sa tatom

Ovo je bila jedna privatna proslava na kojoj su se okupili muzičari, prijatelji i saradnici, ali i mladi Isak koji je takođe sarađivao sa njima.

Isak Šabanović peva sa tatom

Prava rok žurka nastala je kada su njih dvojica ukrstili glasove i otpevali nekoliko pesama zajedno, a sada smo saznali da je Šako dugo godina radio sa Isakovim tatom.

-Pre više od trideset godina sam počeo da radim sa ovim momcima pod čuvenim imenom “Bistra voda” band. Svedok ovog vremena je naš potomak Isak kojeg svi zovemo sine. Ovaj momak u trendu jedini bez kose Suad Kurgaš napisao je pesmu za sva vremena “Dišem za tebe”. Srebrnasta kosa sa naočarima je Isakov otac koji je najbolje vodio bend. Sa kumarom Rankom, našim Bekanom čuvenim bubnjarem i basistom Enesom, bend je imao potpuni sjaj i dominaciju u regionu, neverovatna energija – napisao je Šako uz video.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Isak Šabanović nastup u Americi

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković