Steva Anđelković napravio žurku u bekstejdžu, zbog Žikine koreografije svi pali u trans: „Da smo živi i zdravi još godina sto“ (VIDEO)

veterani 1

Za nekoliko sati počinje nova epizoda najemotivnijeg šoua u regionu, a ako je sudeći po atmosferi u bekstejdžu, večerašnja emisija će se dugo prepričavati.

Veseli i raspoloženi veterani opustili su glasne žice kada su zajedno zapevali veliki Bajagin hit „Moji drugovi“, kada su im se pridružile nasmejane Varja i Sara iz orkestra „Nikad nije kasno“.

juk

U bekstejdžu okupljala se ekipa koju čpored domaćina čine Danijela Buzurović i Milan Đurđević koji će zajedno sa Martom ocenjivati takmičare, dok će im Steva Anđelković, Jelena Gerbec, Mira Aleksić i Gabrijela Pejčev pružati podršku na sceni i zajedno sa njima zapevati u revijalnom delu.

huijiu

Ipak, Anđelković je želeo da zagreje atmosferu pre početka snimanja, pa je već na tonskoj probi podigao ceo studio na noge, a ritmu nije odoleo Žika Jakšić koji se izvodio nevrovatne plesne korake doku su ga ostali pratili u ritmu muzike.

hudi

Ceo žiri nasmejano je pratio situaciju i složio se da će ovo biti jedna vesela emisija koja se ne propušta i zato klik na video na ispod da se i vi zagrejete pred večerašnji šou.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Milinković