Login/Registracija

Majka Ksenije Tanu izgleda kao avion, nećete verovati koliko godina ima: „Au, kakvo telo!“

mama ksenije tanu
Mama Ksenije Tanu

Svojim pevanjem, ali i fizičkim izgledom simpatična Beloruskinja ostavila je milione bez daha, ali mama Ksenije Tanu uspela je ovoga puta da ukrade ćerkinu slavu.

Naime, pevačica je objavila set fotografija sa majkom, a zbog njenog izgleda društvene mreže su se bukvalno usijale.

mama ksenije tanu 2
Mama Ksenije Tanu

Vitko i zategnuto telo, pločice na stomaku i lice devojke izazvali su pregršt komentara, a komplimente joj je udelila i ćerka Ksenija.

-Hvala ti što si moja majka što si mi dala život i lepotu. Moja ljubav prema tebi je beskrajna- poručila je zvezda Granda, a potom šokirala sve:

-Oprosti, ali moram reći da ćeš za par meseci napuniti 50 godina i izgledaš fantastično, što znači da ću i ja sa 50 izgledati isto. To me veseli!

mama ksenije tanu 1 1

Mama Ksenije Tanu usijala društvene mreže

„Znači avion!“, „Prelepa i prezgodna“, „Izgledate kao sestre, a ne kao majka i ćerka“, „Prelepa žena“, „Svaka čast za pločice i mišiće“, „Au kakvo telo!“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama koje je izazvala mama Ksenije Tanu.

mama ksenija tanu
Mama Ksenije Tanu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Jelena Kostov potpisala ugovor za Grand

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović