Izjava Snežane Đurišić šokiraće učesnike ,,Zvezda Granda“: „Sve se primeti“ (VIDEO)

Izjava Snežane Đurišić šokiraće učesnike najpopularnijeg muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda“. Naime, pevačica i jedna od najvećih regionalnih zvezda, tokom gostovanja u emisiji ,,Praktična žena“ otkrila je na koji način glasa, ali i kakve kriterijume ima kada je u pitanju ovaj šou.

izzjava snezane djurisic sokirace takmicare 2

Odmah po Snežaninom ulasku u studio, dočekao ju je gromoglasan aplauz kao i voditeljka Nataša Pantelić, koja joj je odmah po dolasku čestitala na jubileju, i pedeset i pet godina uspešne karijere, a Đurišićeva je podelila sa gledaocima kako je to izgledalo na početku:

Sa devet godina sam počela da pevam, imala sam snimljenu ploču, a sa dvanest sam zaradila prvi honorar. Sa jedanest godina sam pevala kod Tita, to je jedna divna uspomena koju nosim, eto imala sam tu privilegiju i sreću.

U nastavku se pevačica prisetila i toga kako je njoj bilo u periodu kada je, kao mala devojčica, uplivala u mizičke vode:

– Spašena sam mnogo čega upravo zbog toga što sam počela kao devojčica. Tu su bili roditelji koji su me pazili i usmeravali, dok nisam sama već počela da shvatam i posao, život i ljude oko sebe. Bila sam pošteđena nekog puta koji je neminovan kada je u pitanju pevačka karijera, a to je rad u kafani.

izzjava snezane djurisic sokirace takmicare 1 1

Za sam kraj i pre nego što su se preselili u kuhinju, voditeljka je postavila pitanje Djurišićevoj koje su mnogi priželjkivali da čuju:

Kada dolaze u emisiju ,,Zvezde Granda“, koliko ti treba vremena da proceniš i kažeš, od ovog će biti zvezda ili ne – glasilo je pitanje, nakon kog je usledio odgovor koji je sve ostavio u šoku:

– Odmah kad izađu, vidim da li je polumrtav, mrtav ili živ. Svi imaju tremu, jako je mali broj onih koji nemaju. Znam kako se oni osećaju jer sam bila na toj strani i takmičila se. Morala sam da pobedim u onoj državi da bih stekla uslov da snimim ploču, to je tad tako bilo. Zato znam kako im je, i to je razlog zašto nekada nisam gruba kada bi trebalo, bude mi na neki način žao. Ali, ono što se odmah primeti jeste da li zaista dušom to žele, ili su tu samo da bi komšiluk iziritirali – zaključila je za kraj Snežana, a ceo video možete pogledati u videu na početku teksta.

izzjava snezane djurisic sokirace takmicare 1

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/printscreen,
Autor: Brusin.V