Login/Registracija

Ovo će se prepričavati: Uroš Živković na kolenima, Suzana Jovanović u transu (VIDEO)

Sa samo dvanaest godina Uroš Živković imao je hrabrosti da stane na veliku scenu Granda sa Suzanom Jovanović i zapeva sa njom uglas čuveni hit „Suzana“.

I nije oduševio samo talentom već i harizmom i šarmom, a momenat kada pada na kolena dok peva sa jednom od najvećih zvezda i danas se prepričava.

Odmah je osvojio srca publike širom regiona, a Saša Popović još jednom je dokazao da ima nepogrešiv osećaj da oceni dobrog pevača.

-Ništa se nisam promenio, samo mi je porasla glava i smanjile mi se uši (smeh) Ja sam bio na audiciji za „Zvezdice Granda“, ali sam bio još jako mali posle prve audicije. Tada nisu još uvek postojali „Neki novi klinci“. Čini mi se da je ovo bio Grand Show ili Grand Parada i onda su spajali mlade sa nekim starijim pevačima. Ja sam imao tu sreću sa otpevam sa Suzanom. Bila je ova pesma i još jedna, od Miligrama, ne sećam se tačno koja- prisetio se Živković

-Znaš u čemu si se jedino promenio? U tom satu, tada nisi imao takav sat – našalio se Siniša Medić, dok mu je pevač sa osmehom poručio:

-Tamo nisam imao nikakav sat!

U videu ispod pogledajte Urošev nastup sa Suzanom kada je imao samo dvanaest godina:

Podsetimo, Živković je davne 2014. godine prvi put zapevao pred Sašom Popovićem na audiciji za takmičenje „Zvezde Granda“, a sada nakon devet godina jedan je od najtraženijih i najpopularnijih mladih izvođača na domaćoj sceni.

Sa samo šesnaest godina imao je hrabrosti da otpeva izuzetno zahtevnu pesmu Saše Matića „Svako ima onog kog nema“, ali na žalost njegov glas je bio nezreo i dečački zbog čega čega ga je Sale savetovao da sačeka još godinu dana.

– Ti si bio u Zvezdicama. Sad ti malo mutira glas, ajde da sačekamo još godinu dana, treba ti malo iskustva. A možda te i stavim sad u takmičenje, videću- bilo je prvo što mu je Saša rekao, a Urošev odgovor zatekao je sve, pa i samog Popovića.

– Razmisli!- poručio je Živković samouvereno, što je Saleta ozbiljno nasmejalo.

BONUS VIDEO

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović/ Printscreen,
Autor: J. Jović