Login/Registracija

„Razočarao sam se, idem glavom kroz zid“, Uroš Živković ogolio dušu

Takmičenje „zvezde Granda“ lansiralo je Uroša Živkovića među najveće zvezde estradne scene, ali uprkos tome mladi pevač uspeo je da ostane skroman i prizeman.

Slava sa sobom nosi i mnogo loših stvari, a Živković se trudi da za loše ljude ne mari iako se do sada mnogo puta razočarao.

-Jesam se razočarao naravno, ali svi mi imamo pored sebe starije ljude i one koji nas savetuju. Mada većina nas ide glavom kroz zid dok se sami ne udarimo, dok ne osetimo nešto na svojoj koži-objasnio je Uroš, a potom progovorio o svojoj porodici.

-Mislim ja imam sjajne roditelje koji su me vaspitali kako treba i trudim se da ulažem taj novac u porodicu ali i da obezbedim sebe da sutra mogu da uživam u životu. Ali svuda ima loših ljudi, gde ima para tu ima i loših ljudi, problema i razočarenja- priznao je nekadašnji takmičar „zvezda Granda“.

Iako nije želeo da otkriva detalje poznato je da je Uroš svoju porodicu stambeno obezbedio, a nedavno se u medijima šuškalo da je pazario i veliki plac na kome planira da im izgradi kuću.

-Neću o tome ali je normalno da brinem o svojim roditeljima i bratu, o familiji, oni su mi najbitniji. Kada su oni srećni i ispunjeni i ja sam. Bilo bi glupo da ja živim neki lagodan život, a da ljudi oko mene sebi ne mogu da priušte neki automobil ili nešto što žele. Džaba vam pare ako nemate sa kim da otputujete, ali i sa kim da ih podelite- rekao je Živković i zasluženo nakon ovih reči dobio gromoglasan aplauz.

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović