Login/Registracija

Žika Jakšić otkrio zbog koje zvezde Granda je plakao: „Na njen uspeh sam jako ponosan“

Od prve sezone „Zvezda Granda“ Žika Jakšić, inače idejni tvorac popularnog talent šou, svim srcem, trudom i radom bio je na početku serijala uz mlade pevačke nade i prema njima se ophodio kao prema svojoj deci. Zato ne čudi što se za mlade pevače toliko vezao da je na njihov današnji uspeh veoma ponosan da ga često dovede i do suza.

Tako je na početku ovogodišnje sezone „Nikad nije kasno“ izrazio želju da mu baš Milica Todorović otvori šou i tom prilikom jedva suzdržao emocije kad je zapevala, baš kao pre više od deset godina, kada je ova pevačica doživela veliki uspeh.

Ja Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone „Zvezda Granda“ kada je imala 15 godina. Pobedila je u toj sezoni, i kad su je proglašavali za pobednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao – priznao je Jakšić i dodao:

-Ponosan sam na tebe, srce moje!

Žika se potom osvrnuo na njeno učešće u „Zvezdama Granda“, kao i uspeh koji je postigla sopstvenim talentom, trudom, radom.

– Moram da kažem da mi je jako drago zbog tebe. Sa petnaest godina si zalepršala estradom, ali si tako mirno sačekala osamaestu, krenula sigurnim koracima i postala jedan od najboljih vokala u celom regionu. Moram da kažem, iz poštovanja prema svim tvojim koleginicama, ako bi stavili na vagu s jedne strane kako Milica peva zabavnu, a s druge kako narodnu, tu širinu jako malo pevača ima na ovim prostorima. Milice, ponosan na tebe, srce moje lepo– poručio joj je Jakšić.

Pogledajte kako je izgledao njen nastup u „Nikad nije kasno“ koji je Žiku doveo do ivice suza i ponosa.

Žika se ne libi da javno pokaže svoje emocije, te često u emisiji „Nikad nije kasno“ i zaplače. A, pogledajte koji su to najemotivniji nastupi u takmičenju veterana.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić