Supruga Olivera Mijanovića obelodanila sve o braku sa pevačem: „Nemam dilemu što se tiče varanja, nije lako“

supruga olivera mijanovica 4

Supruga Olivera Mijanovića je prvi put pred Grandovim kamerama obelodanila sve o braku sa pevačem, ali i samom početku njihove ljubavi koja traje već sedam godina.

Nakon samo godinu dana veze, par se verio i ubrzo stao na ludi kamen, a danas su ponosni roditelji.

-Upoznali smo se preko nekih zajedničkih prijatelja u jednom kafiću na Dorćolu. Sedeli smo zajedno u društvu i razmenili kontakte, ali se posle toga nismo čuli jedno godinu dana. Nismo se viđali i onda smo se ponovo sreli sa istim prijateljima i od tad se nismo razdvojili i sve posle toga je istorija- rekao je Oliver, a njegova lepša polovina Nataša otkrila je recept za savršen brak.

-Sve rešavamo komunkacijom i razgovorom. Ništa u životu nije idealno i to je normalno, kao i u poslu tako je i u braku. Imamo dvoje divne dece i sjajno funkcionisati. Znači moguće je imati dobar brak.

Ovako izgleda supruga Olivera Mijanovića

supruga olivera mijanovica 2
Ovako izgleda supruga Olivera Mijanovića

Supruga Olivera Mijanovića otkrila recept za dobar brak

Kako kažu nijedan početak nije lak, a tako je bilo i u njihovom slučaju.

-Bitno je što ona razume moj posao i zna da na nastupima nekada moram da se slikam sa nekim devojkama, da priđem- rekao je Mijanović, a njegova supruga nije krila da je ponela veliki teret na svojim leđima kada je Oliver odlučio da uplovi u svet estrade.

-Ne pitaj me kako mi je bilo u početku! Nije ni malo lako da pustite čoveka koga volite da uveče ide od kuće i vrati se ujutru, uvek vam je u glavi šta on može da uradi. Svakoj ženi koja voli svog muškarca je to teško. Ali ja verujem u naš brak, zaista znam da me voli, isto kao njega i to naš odnos čini jakim. Ja njega kada sam upoznala nije se bavio pevanjem. Sada uopšte nemam dilemu što se tiče varanja, ali ranije sam se pitala zašto mi se ne javlja, ne mogu da lažem da nije bilo teško. Poverenje je ključ svega, a on od mene nikada nije doživeo ljubomornu scenu.

supruga olivera mijanovica 1
Ovako izgleda supruga Olivera Mijanovića

Podsetimo, Oliver i njegova supruga nedavno su organizovali slavlje povodo rođendana naslednice Line, a ekipa Granda imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje veselju u njihovom porodičnom domu.

Supruga Olivera Mijanovića nije krila sreću zbog svoje ćerkica, ali je i baka Nela Bijanić bila jedna od najveselijih.

supruga olivera mijanovica

Sve detalje proslave pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović