Oliver Mijanović otkrio koji je najvažniji savet dobio od majke: „Ima šta da se nauči od nje“ (VIDEO)

Ekipa Granda imala je danas priliku da prisustvuje proslavi rođendana ćerke pevača Olivera Mijanovića.

WhatsApp Image 2023 09 10 at 17.22.22 1

U porodičnom domu organizovano je svavlje za najbliže prijatelje i rodbinu, a pevač je sa majkom Nelom Bijanić pred našim kamerama otkrio sve detalje njihovog porodičnog života.

WhatsApp Image 2023 09 10 at 16.57.38 1

Oliver kaže da su se on i njegova supruga potrudili da ispune želju naslednici Lini, a u organizaciju slavlja uključena je i baka Nela.

-Moja ćerkica danas puni šest godina, vreme nas je poslužilo. Mi svake godine njen rođendan prosvaljamo ovako. Lepo je vreme i uvek je kod kuće, dešavalo se da smo nekada morali da pomeramo. Slavljenica je izrazila želju za dekoraciju, a mi smo to ispunili – rekao je on.

WhatsApp Image 2023 09 10 at 17.22.21

Kako mala Lina sledeće godine kreće u školu, Nela priznaje da je zabrinuta zbog svega što se dešava u današnje vreme i dodaje da je ranije sve bilo drugačije.

-Oni ne razmišljaju, a ja sam već u školi, znači nije mi dobro. Razmišljam kako će i šta će biti, ovo vreme danas i vreme kada sam ja išla u školu, drastična je razlika. Malo se bojim, kompletne situacije, nije mi svejedno. Nekada je bila mnogo zdravija komunikacije i zdravije društvo nego sada. Tu ću biti za sve što mogu da im pomognem – kaže pevačica.

WhatsApp Image 2023 09 10 at 16.57.38 2

Nela se pre nekoliko godina povukla iz javnosti i kaže da joj je mir koji sada ima u porodici važniji od svega.

-Ja sada kuliram i odmaram sa svojom decom i unucima. Moram da kažem da sam presrećna, starim uz svog sina i unuke. Avioni, kamioni, snimanje pesama, putovanja, sve je to lepo i sve je to život, ali mene jedino trenutno ispunjava ova situacija, da uživam sa svojom decom.

WhatsApp Image 2023 09 10 at 17.22.22 2

Kako je imao priliku da odraste uz majku koja je veliko muzičko ime, Oliver otkriva koji je najvažniji savet dobio od nje kada je posao u pitanju.

-Pitam je uvek za savete, ali na kraju odlučim sam, da li ću snimati pesme, ili neću. Daje mi savete što po putanju života, tako i karijere i nastupa. Ima šta da se nauči od nje. Upornost, rad, volja i pozitivna energija je ono što je najvažnije što mi ona kaže – zaključio je on za Grand.

BONUS VIDEO – Slavlje u domu Nele Bijanić i Olivera Mijanovića

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković/A.Dačić