Ksenija Tanu objavila kućni video, od njenog izvajanog tela „padaju vilice“ (VIDEO)

IMG 7630

Atraktivna Beloruskinja Ksenija Tanu oduševila je mnoge svojim pevanjem ali i izgledom tokom prethodne sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ a sada je pokazala i na koji način održava svoju vitku figuru.

Pevačica je pokazala da se do savršenog izgleda može stići i bez ikakvih rekvizita ili odlaska u teretanu.

-Kad nemam vremena za trčanje samo odem i trčim u kući gore-dole po stepenicama i natrag oko 30 minuta – napisala je Ksenija u opisu videa tokom kojeg „prelazi trčećim korakom po stazi“ od 60 stepenika.

Ksenija je podelila vido na svom storiju, a potom je usledio i rezultat od kojeg su mnogim muškarcima vilice popadale.

-Na ovaj način možete doći u formu dok ste kod kuće – poručila je Ksenija, a njenim izvajanim trbušnjacima mogu da pozavide i mnoge atlete.

Ovaj trening je mladoj pevačici sjajan izduvni ventil, a očigledno je da se brzo oporavila nakon zdravstvenih problema zbog kojih je provela nekoliko dana u bolnici.

KSENIYA TANU 30 GOD. GOMELJ BELORUSIJA 21 ok

Podsetimo, pevačica je nedavno sve zabrinula kada je na svom Instagramu objavila sliku iz bolničkog kreveta i to na svoj 31. rođendan. Pevačica je u razgovoru za Grand potvrdila da je svoj divan dan provela u bolnici, ali tu nije bio kraj lošim vestima.

-Taj divan dan je bio divan. Provela sam ga u bolnici – rekla je kroz kiseo osmeh Ksenija i potom objasnila šta se zapravo dogodilo.

KSENIYA TANU ok 1

– Išla sam kod lekara jer sam imala probleme sa kožom. Svrbelo me je čitavo telo, nisam mogla ni da spavam. Međutim, dobila sam hitan uput i primili su me u bolnicu. Na kraju se ispostavilo da sam dobila psorijazu – rekla je nedavno Ksenija.

BONUS VIDEO Ksenija Tanu i Amna Jusić van kamera „Zvezda Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić