Otac Đule Drini poslao brutalnu poruku nakon finala „Zvezda Granda“: „Tatin Tajson koji će…“

DJULA DRINI ZG FOTO FILIP 4 ok

Iako je od finala „Zvezda Granda“ prošlo samo nekoliko dana, još uvek ne prestaju da stižu reakcije finalista, članova njihovih porodica, ali publike.

Sada se oglasio otac šetoplasirane učesnice Đule Drini, Enes Velić koji je nakon što su se malo slegli utisci imao posebnu poruku za svoju naslednicu.

-Tatin Tajson koji će mnogo mečeva osvojiti – napisao je Enes uz fotografiju sa ćerkom.

Inače, otac Đule Drini je poznati harmonikaš i producent, pa je tako pored njenog mentora Dragana Stojkovića Bosanca najviše učestvovao u biranju repertoara za nastupe u proteklim mesecima.

-Moj otac svira sa mnogo zvezda kao što su Šemsa Suljaković, Kemal Malovčić i Osman Hadžić, pa sam i ja u tim vodama. Da, nasledila sam talenat od njega, evo ima već šest godina kako se bavim pevanjem-otkrila je Đula svojevremeno za Grand.

Screenshot 2024 06 01 124533 768x437 1

Nakon ispadanja u velikom finalu, Đula se oglasila za Grand i podržala svoju zemljakinju Šejlu koja je na kraju odnela pobedu u najgledanijem takmičenju.

-Super, ja sam prezaadovoljna, želim svu sreću pobedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja -rekla je Đula u finalnoj večeri za Grand.

DJULA DRINI ZG FOTO FILIP 5 ok 2

Podsetimo, ekipa Granda imala je eskluzivnu priliku da poseti dom Đule Drini u Cazini i provede dan sa njenim roditeljima i suprugom.

Đula nam je pokazala i kako izgledaju pripreme za nastupe u njenom studiju koji se nalazi u porodičnoj kući.

DSC06222

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/L.Cvetković,
Autor: A.Milinković