Sidik Šabanović sprema spektakl u Bosni, stižu i gosti iznenađenja: „Obećavam da neću stati“

SIDIK SABANOVIC ZG FOTO FILIP 5 ok 1

Nakon što je u velikom finalu sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“, Sidik Šabanović zauzeo deveto mesto, pevač se oglasio i otkrio da li je zadovoljan plasmanom, ali i kakvi su mu planovi.

Kako je rekao nastaviće da se trudi, ali će i u znak zahvalnosti svojoj publici pripremiti veliko iznenađenje u rodnom gradu.

-Dragi moji Bosanci i Hercegovci, moji Visočani, prijatelji, poznanici i svi oni koji su na bilo koji način doprineli mom uspehu na prestižnom takmičenju „Zvezde Granda“, želim iskreno i od srca da vam se zahvalim na podršci, zdravi i živi mi bili! Uvek može bolje, ja vam obećavam da neću stati, moje je da se trudim, da radim, a samo dragi Bog zna šta je i u kom momentu za nas najbolje pa tako i za mene- poručio je Sidik.

Iako pobednička statua nije završila u nejgovim rukama, Šabanović je rešio da svoje treće učešće i plasman u finalu proslavi sa publikom, onako kako dolikuje.

-Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da ću svoj prvi koncert održati u svom rodnom gradu, Visokom, 26. jula. Mislim da ćemo moj tim i ja, uz mog mentora Bosanca, koji je ujedno i specijalni gost te večeri, da napravimo nešto za pamćenje. Naravno biće tu i gosti iznenađenja, neki od mojih kolega iz takmičenja- otkrio je Sidik.

IMG 9297 1

Podsetimo, ekioa Granda imala je ekskluzivnu priliku da poseti porodičnu kući i farmu Sidika Šabanovića u Visokom, u Bosni i Hercegovini.

Tom prilikom pevačev otac je otkrio šta se promenilo u njihovo životu, od kada je Sidik postao deo „Zvezda Granda“.

Promenilo se mnogo toga, ovo mu je treća sezona, ali je veliki uspeh što je sada u finalu. Nadam se, ako Bog da, da će dobiti podršku iz ovih naših gradova blizu Visokog. On je za nas najbolji – rekao je Sidikov tata za Grand pre spektakularnog finala.

SIDIK SABANOVIC ZG FOTO MUNJA 4 ok 1

Kako izgledaju Sidikova kuća i farma u Visokom pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović