Login/Registracija

NOVA TURA, NOVA AVANTURA! Vodimo vas iza kulisa prve emisije „Zvezde Granda“ (VIDEO)

Nakon dva meseca pauze, ekipa najgledanije emisije na Balkanu „Zvezde Granda“ spremna je za nove radne pobede.

Publika će večeras od 21h uživati u odličnoj muzici i dobroj zabavi, a saznaće i nova pravila koja je Saša Popović uveo za ovu sezonu.

Capture 72

Mi vas kao i uvek do sada vodio iza kulisa prvog snimanja, gde možete da vidite šta se sve dešavalo u čuvenom bekstejdžu.

Prvi je na snimanje stigao viditelj Voja Nedeljković koji je pred našim kamerama priznao da ipak malo kasni jer je pre emisije išao na ručak.

Capture 73

Zatim je laganim hodom do studija prošetao Dragan Stojković Bosanac koji se pohvalio da mu boja traje još od odmora.

Capture 74

Nakon njega, u maloj crnoj haljini stigla je i Ceca Ražnatović koja se odmah pozdravila sa svim kolegama, a oni su pohvalili njen stajling.

Capture 75

Sa osmehom na licu i vidno raspoložena na snimanje je došla i Marija Šerifović koja je priznala da joj niko od kolega nije specijalno nedostajao tokom pauze.

-Toliko sam uzbuđena i razdragana da ne možete da zamislite. Ne mogu da kažem da mi je neko ludo nedostajao, ali sam sigurna da će mi prijati neko druženje sa njima prvih šesdeset do sedamdeset minuta – kazala je Mara.

Capture 76

Mili je otkrio da je tokom leta pripremao nove pesme za prošlogodišnje finaliste, dok je Saša Popović priznao zbog čega je odlučio da promeni pravila takmičenja.

-Ova sezona se razlikuje od svih ostalih zato što imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i one koji su izazivači. Svaki mentor ima dva muška i dva ženska kandidata, videćete već. Odlučili smo se za promene, jer već godinama imamo jedan isti koncept i mislimo da bi bilo interesantnije, tako je ovo jedan novi koncept koji mislim do sada kod nas nije bio – rekao je Sale.

Capture 77

Onda je došao do bekstejdža gde je sa članovima žirija još jednom prošao kroz sva nova pravila, pa su svi polako krenuli ka sceni.

Capture 78

Tu su ispozirali brojnim medijima koji su došli da isprate prvo snimanje, a zatim je svako zauzeo svoju poziciju i snimanje je moglo da počne.

Capture 79

Ovo je samo jedan mali deo onoga što vas čeka večeras od 21 sat na kanalu Pink televizije u prvoj emisiji sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO: Saša Popović o novim pravilima u „Zvezdama Granda“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković