Login/Registracija

Suzana Jovanović iznenadila priznanjem o početku karijere: „Frula mi je promenila život“

SUZANA JOVANOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIPok 1

Pevačica Suzana Jovanović gost je u prvoj emisiji nove sezone popularnog tok-šoua „Zvezde Granda specijal“, gde je u razgovoru sa Vesnom Milanović i Sinišom Medićem otkrila brojne malo poznate detalje iz svog života i karijere. Tako je na pitanje voditelja da li joj je frula promenila život Suzana rekla:

-Misliš na frulu Bore Dugića? Meni jeste, promenila mi je život – priznala je Suzana i otkrila kako je nastala njena prva pesma „Maramče“:

SUZANA JOVANOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIPok 3

-Radili smo jednu svadbu i Bora koji me od milošte zove snajka, pozva me nakon što sam pevala, izvadi frulicu iz džepa i odsvira mi iza šatora refren „Maramčeta“. Rekla sam mu kako mi se pesma mnogo svidela, što i jeste, a on će meni „E pasnajka, to je tvoja lična karta“. Sećam se toga kao da je juče bilo, ni na kraj pameti mi nije bilo u tom trenutku da je to pesma za mene. Rekao mi je kako je to moja prva pesma u karijeri – ispričala je Suzana.

SUZANA JOVANOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIPok2

Pevačica je otkrila i kako je Boru Dugića gledala sa nevericom, a ispričala je i kada je shvatila da je uspela u karijeri.

-„Za tebe je snajka, hoćeš, nećeš, nemoj sada da se predomislim“, rekao mi je. Sećam se da smo se brzo dogovorili i ubrzo snimili u Radio Beogradu ceo album sa 8 pesama. I kada sam prvi put čula pesmu na radiju toliko sam plakala, nisam mogla da verujem šta se dešava. Sama sam novac prikupila, sama zaradila za prvu ploču. Kada sam videla u izlogu muzičke prodavnice moje ploče, kunem vam se kao da je neko drugi pričao o meni a da ja to nisam doživela. Tek kada je kasnije pesma počela da se peva na veseljima, tada sam shvatiula da sam uspela i da je to moja lična karta – ispričala je Suzana.

BONUS VIDEO: Suzana Jovanović progovorila o novima pesmama i o Saši Popoviću

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić