Login/Registracija

Dinča ponovo u „Zvezdama Granda“: „Preko noći se stvorila prilika“ (VIDEO)

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, popularni pevač Milan Dinčić Dinča ponovo se pojavio u ovom takmičenju, ovoga puta u bekstejdžu, iznenadivši sve koji su ga videli, a televizijski gledaoci će imati prilike da se uvere u to već večeras, kada je na programu prva emisija najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu. Dinča je u razgovoru za Grand otkrio sa kakvim se emocijama susreo tokom pojavljivanja u Grandovom studiju.

-Iznenadio sam i samog sebe i Sašu Popovića. Došao sam zapravo u svojstvu podrške mlađem kolegi i mom drugu Petru Krekiću – rekao je Dinča i objasnio kako se oseća dok ponovo učestvuje u prvoj emisiji novog ciklusa.

2feb8692ac878e1a9e5bb60760a66ba20f547e8f

-Uvek imam pozitivne emocije čim prođem Avala film, još dok i ne uđem u sam Grandov studio. Vraćaju mi se sećanja iz 2007. godine, malo pozitivne treme i euforije se javi u meni, a kada uđem u studio to se još i pojača. Sve mi je to u lepom sećanju – priznao je Dinča.

Pevač je otkrio i šta mu je danas glavna preokupacija.

-Što se mene lično tiče, trenutno karijera stagnira, malo sam dosadan sa tim više. Imam mirnu luku, imamo supruga i ja i jedan privatni biznis, otvorili smo vrtić i aktivni smo oko njega – rekao je Dinča i otkrio kada ćemo čuti njegovu novu pesmu.

f89ba1653bfb1c561c03cc14006d49c242b97779

-Iako ne snimam trenutno ništa, spremamo jednu pesmu kod Aleksandra Sofornijevića – rekao je pevač i dodao:

-Mogu da kažem da je taj poziv brige o deci prelep ali istovremeno i previše odgovoran. Nisam mogao ni da sanjam da ćemo se time baviti. Na neki način su nas naša deca uputila ka toj profesiji. Čuvajući našu decu videli smo da to može i bukvalno se preko noći stvorila prilika da otvorimo vrtić.

Šta je još Dinča otkrio saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Svadba Zvezde Granda Milice Atanacković

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić