„Ruže i krv“ kidaju! Slavica Angelova objavila prvenac, pljušte komentari: „Ovako peva pobednik, bravo“ (VIDEO)

slavica 1 1

Aktuelnoj pobednici muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Slavici Angelovoj snovi se uveliko ostvaruju, a nakon trijumfa u velikom finalu sada je objavila i pesmu koja je sastavni deo nagrade za osvojeno prvo mesto.

Numeru „Ruže i krv“ komponovao je Aleksandar Milić, koji je sa Sašom Lazićem i Ljiljanom Jorgovanović i autor teksta, dok je izrada aranžmana poverena Miliju i Marku Gluhakoviću.

slavica 4

„A gde su ruže tu je krv, jako crvena, kad pomislim da te više nema, teče ko slapovi. A gde je vatra tu je led, koji peče, nikada ova dva se neće u meni sastati…“, refren je koji dira u srce, čemu je doprinela i Slavica koja je izuzetno emotivno iznela pesmu.

Svega par sati od objavljivanja na jutjub kanalu nižu se pozitivne kritike.

„Svaka čast slavice,prelepa pesma“, „Bomba“, „Ovako peva pobednik „Zvezda Granda“, bravo Slavice“, neki su od prvih komentara, a mnogi sa nestrpljenjem iščekuju da vide pevačicu i na TV ekranu, s obzirom da će pesma biti izvedena u večerašnjoj prvoj emisiji nove sezone takmičenja „Zvezde Granda“.

slavica 3

O tome kako joj uspeva da iskaže emociju kroz pesmu, Slavica je nedavno govorila za Grand.

-Svaka pesma ima svoj prikaz, slično kao što glumci imaju svoje uloge da odigraju, tako i mi pevači imamo zadatke koje izvodimo na sceni. Mislim da su to povezane stvari i ja se trudim maksimalno da predstavim sebe kroz izvođenje pesama, da bude lepo i kako izgleda na sceni i kako zvuče moji nastupi – otkrila je Slavica.

Pesmu Slavice Angelove „Ruže i krv“ pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić