Login/Registracija

Anid Ćušić i Lidija Matić otkrili sve detalje veze: „Kliknuli smo na prvu, baš smo se našli“ (VIDEO)

Prošle subote u emisiji „Zvezde Granda“ saznali smo da je učesnica aktuelne sezone Lidija Matić već dva meseca u srećnoj vezi sa pobednikom ovog takmičenja Anidom Ćušićem.

Zaljubljeni par je pred našim kamerama otkrio kako je počela njihova ljubav, pa smo imali priliku da čujemo detalje o kojima do sada nisu govorili u javnosti.

Na samom početku razgovora Lidija je sumirala utiske iz šestog kruga i otkrila koliko je zadovoljna dosadašnjim učinkom u takmičenju.

-Iskreno zadovoljna sam i sa tih pet glasova mislim da je okej. Uvek neke sitnice presude, tako da ja ne ulazim u to, bitno mi je šta Snežana kaže- počela je Lidija i ispričala kako izgleda rad sa mentorkom:

-Ja sam prezadovoljna, rad sa njom je fantastičan. Možda zato što sam ja jedino žensko, pa imamo taj neki poseban odnos, ali korektna je zaista.

Nakon priče o takmičenju, prešli smo na temu ljubavi, a Anid je za Grand istakao da iz sveg srca podržava devojku od početka sezone.

-Došao sam da podržim svoju devojku, mislim da je red da je podržim i da to na najbolji način prezentujemo. Zaista mi je čast i drago mi je što sam danas tu. Zajedno smo dva meseca, to je sveže, ali mogu da kažem ozbiljno. Baš smo se naši i kliknuli smo na keca što se kaže, drago mi je što sam upoznao osobu poput Lidije – kaže pevač.

Kako je Anid imao prilike da se okuša u ovom takmičenju pre nekoliko godina, zanimalo nas je da li je devojka potražila neki savet od njega kada je nastup na Gradovoj sceni u pitanju.

-Verujte mi, nije me uputala ništa oko takmičenja, sve je bilo pusti me, ja ću da radim onako kako ja osećam i slušam svoju metorku. Mislim da je to jedino ispravno i ne treba niko da utiče na to, ni ja, ni bilo ko drugi – zaključio je Anid.

U videu pogledajte šta su još Anid i Lidija rekli pred našim kamerama.

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A.Milinković