Login/Registracija

Ceca Ražnatović krstila unuka: Cela porodica na okupu (FOTO)

Krstan Ražnatović, mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića, kršten je u krugu porodice i najbližih prijatelja na Spasovdan, u Hramu Svetog Save. 

Ražnatovići su želeli da ovaj sveti čin bude intiman, te predstavnici medija nisu prisustvovali, ali su kamere opak zabeležile neke momente.

Kako se može videti, svi su porodično rešili da budu obučeni u belo na krštenju, a Ceca je za ovu priliku nosila košulju i pantalone, dok je njena sestra Lidija obukla haljinu. 

Krstan je kršten u kripti Svetog kneza Lazara, a sam čin je obavio vladika Stefan, inače duhovnik porodice Ražnatović.

Kada su to završili, sa kumovima i prijateljima su se uputili u jedan prestonički restoran na ručak, a tada se javila i Anastasija iz Sevilje, kojoj je tog dana bio rođendan. 

Ceca nije ispuštala Krstana iz ruku, a pravi šou je napravio njegov stariji brat Željko. On je, naime, dozivao pevačicu rečima „Baba Ceco“, a ona ga je odmah prekorila.

– Ko ti je rekao da mi kažeš baba Ceco, nemoj da ti kvare rečnik – rekla mu je ona.

Ceca i Lidija su potom otišle na Spasovdansku litiju, što je pevačica danima unazad najavljivala na svom nalogu na Instagramu.

Inače, niz slavlja u porodici Ražnatović prekinula je tužna vest da je Anastasija Ražnatović izgubila bebu, što je sve veoma potreslo. 

Foto: Z.K.Munja/youtube/blictv,
Autor: A.Milinković