Login/Registracija

Veteran PODBACIO, glumica ga ŽESTOKO iskritikovala: „Ovo mi se ništa ne sviđa, promašili ste…“ (VIDEO)

I ove nedelje u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“ očekuje vas puno dobre muzike, pozitvne energije i najbolje zabave u regionu.

Publici i stručnom žiriju predstaviće se šest maestralnih takmičara koji će dati sve od sebe da iskoriste svoju šansu i pokažu raskošan talenat na velikoj Grandovoj sceni.

Pored premijera Saše Miloševića Mareta, sudijske stolice će zauzeti ove nedelje glumica Jelena Gavrilović i pevač Dragan Kojić Keba.

Veterani su dali sve od sebe da pozažu svoj talenat, a jedan nastup je ostavio posebno jak utisak na glumicu koja je za takmičarku imala i jedno neobično pitanje.

-Ja nisam u životu čula da neko ovako peva, želim Vam zaista puno sreće i želim da Vas pitam da li želite da pevate na mojoj svadbi – rekla je Jelena, a Keba je u drugom takmičaru prepoznao glas velikana naše muzike, pa mu je poručio:

-Đorđe Balašević, Dragan Stojnić, Šarlas Aznavur, sve sam to čuo u Vašem glasu, svaka čast.

Postoje i oni kandidati koje trema omete da se pokažu u najboljem mogućem svetlu, pa je tako članica žirija Jelena Gavrilović imala zamerku koju je otvoreno rekla veteranu.

-Olivere, ja moram da vam kažem da se meni ovo ništa ne sviđa. Mislim da ste potpuno promašili pesmu večeras, da ovo uopšte niste vi – prokomentarisala je glumica.

Ovo je samo jedan mali deo onoga što vas čeka u nedelju od 21h na Prvoj televiziji u jedanaestoj po redu emisiji osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

U nstavku teksta pogledajte promo:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A. Milinković