Login/Registracija

Nermin IZNENADIO Sandru na snimanju emisije, ona ostala bez reči: „Ubiću vas“ (VIDEO)

Capture 15 8

Trećeplasirana finalistkinja prethodne sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sandra Mladenović je već prvim pojavljivanjem skrenula pažnju na sebe, a od tada samo niže uspehe na poslovnom planu.

Nakon što je u finalu ponela bronzanu medalju, mlada pevačica je krenula polako da gradi svoj estradni put i muzičku karijeru. Već prvom pesmom „Devojačke suze“ pogodila je ukus publike, pa je osam meseci nakon završetka sezone dobila i titulu miljenice milionskog auditorijuma.

Sandru je već tokom takmičenja njena omiljena pevačica i članica žirija Snežana Đurišić proglasila za svoju naslednicu, a ona sa velikom odgovornošću nosi tu laskavu titulu. Njena mentorka Ana Bekuta takođe je u svojim izjavama isticala da je Sandra veliki potencijal i da će napraviti veliku muzičku karijeru.

Ekipa naše redakcije imala je priliku da sa mladom pevačicom razgovara na brojne teme, a na kraju razgovora priredili smo joj iznenađenje koje će sigurno dugo pamtiti.

Na samom početku razgovora, Sandra je otkrila kako se nosi sa titulama koje je do sada ponela, a pred našim kamerama priznala je da je sama sebi najveći kritičar.

-Čini se možda kada se kaže osam meseci je prošlo od takmičenja kao mnogo, ustvari, meni je to proletelo da to nije normalno. Ja sam u „Zvezde Granda“ ušla bez velikih očekivanja, nespremna po tom pitanju, tako da mi je to bilo zasita jedno predivno iskustvo, ali i jedna velika odgovornost. Nije teret, ali je nešto što nosiš na leđima sa velikom dozom opreznosti za svaki naredni korak i za sve što uradiš u budućnosti, pogotovo kada ti neko tako nešto izgovori, kao što je meni takva legenda rekla – kaže ona.

Sandra ističe da je ponosna na sve što je do sada postigla, ali kaže da je oprezna i da tek treba da se dokaže u poslu. Pevačica je za Grand priznala da joj je potajna želja da i njena mlađa sestra krene muzičkim stopama i da jednog dana budu koleginice.

-Ja bih njoj bila podrška čime god da odluči da se bavi u životu. Ona je meni jedina, ja drugog rođenog nemam, naravno da ću je podržati samo ako to nije nešto loše. Iz dosadašnjeg mog iskustva, naravno da bih je podržala i bilo bi mi žao da se ne bavi ovim poslom i da propadne njen talenat, jer znam koliko je talentovana – dodaje ona.

Kako smo želeli da Sandri napravimo jedno iznenađenje, morali smo u pomoć da pozovemo pojačanje, pobednika i njenog prijatelja Nermina Handžića koji je i pored mnogobrojnih obaveza odvojio vreme i došao da iznenadi svoju drugaricu sa kojom se poznaje i druži još od takmičenja „Neki novi klinci“. Pobednik je uspeo da sačuva tajnu i dogovor sa našom redakcijom, a kada ga je Sandra videla, ostala je bez reči.

ipiccy image 93

-Zdravo! Čuo sam da se ovde nešto snima, ja svaki put moram na njih da naletim – rekao je Nermin sa osmehom na licu.

Posle malog šoka i zagrljaja sa kolegom Sandra je ne skrivajući osmeh sa lica priznala da joj je drago što je došao, ali je imala i jednu poruku za novinarku koja je sve ovo organizovala.

-Znači strašno, ubiću vas, majke mi!

U videu ispod teksta pogledajte ceo intervju Sandre Mladenović i iznenađenje koje joj je priredio Nermin:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A. Milinković