Login/Registracija

KAKO DO USPEHA Mili podelio sjajni MOTIVACIONI SNIMAK, evo kako pomaže! NASMEJAĆE VAS DO SUZA (VIDEO)

Poznato je da je kompozitor Aleksandar Milić Mili ne samo uspešan u muzici, već je i brižan otac i dobar supružnik. Iako su njegova deca već prilično velika, ponekada je potrebno pružiti podršku, kako savetima tako i motivacijom. Upravo jedan takav motivacioni video Mili je podelio na svom Instagramu.

On je pokazao kako ohrabruje ćerku da lakše prione naq posao, tačnije na učenje. A način na koji to radi nasmejaće vas do suza.

-Kada pokušavate da učite, tata dođe da vam podigne elan – napisala je Milijeva ćerka Mia Jovana na snimku koji je kompozitor podelio.

Video je izmamio osmehe kako samim akterima tako i korisnicima društvenih mreža, a malo razonode je sjajan način da se misli resetuju pre nego što se nastavi sa poslom ili učenjem.

-Od malih nogu gledamo da postanu što samostalniji i da budu svoji, da poštuju sebe, svoj rad i rezultate, ali im ne govorimo „ovo je dobro, ovo nije“… Nisam siguran da bi to bilo mudro jer nisam siguran ni u svoje odluke, a kamoli da ih donosim za njih – izjavio je ranije Mili koji je uvek tu da pomogne svojim najbližima, kako ćerki tako i sinu kojima su Milići dali neuobičajena imena, o čemu je kompozitor ranije govorio za Grand.

– Sin se zove Markus Simeon Milić, dok je ćerka Mia Jovana Milić. Svako je dobio prvo ime po nekom značenju. Markus znači snaga, obrazovanje i njegov zaštitni znak imena je Lav sa knjigom, dok Mia znači ‘moja’, jedinstvena, odnosno posebna osoba – otkrio je ranije Mili za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić