Login/Registracija

„GUŠILA SAM FAMILIJU I PRIJATELJE“, Dragana Katić otkrila detalje iz privatnog života: „Mama je bila PROTIV“

Još kao devojka Dragana Katić znala je šta želi i laganim korakom koračala ka ostvarnju svog sna, iako je njena majka bila protiv toga da postane deo javnog sveta.

-Mama je bila protiv toga jer je videla da fakultet prelazi u drugi plan i da su krenula prva snimanja, kao i prve pare, honorari. Tad se jako ozbiljno zarađivalo. Sećam se prvog honorara, još sam ja inače uvek imala šuplje prste i volela sam da trošim. Mnogo sam izlazila, nekako smo se svi na tim kultnim mestima poznavali- prisetila se Dragana Katić.

Danas je jedna od najpopularnijih i najuspešnijih voditeljki, a osim truda, rada i upornosti, skromnost i prizemnost koju je retko koja zvezda zadržala pomogli su joj da i danas ostane onakva kakva je bila na samom početku karijere.

-Nisam obraćala pažnju na to da li me prepoznaju na ulici. Meni je bilo bitno što sam ja uspela da ostvarim svoje snove jer sam ja svoje prijatelje i familiju gušila. Meni je bilo bitno među njima, da li su me oni gledali, kako sam izgledala, šta sam i kako rekla, a na ostale nisam obraćala pažnju, kao ni danas- priznala je svojevremeno.

Iako su mnogi muškarci ludeli za njom, Dragana je imala tu sreću da nije osećala sujetu od strane drugih žena, što je zaista velika retkost, posebno u svetu šoubiznisa.

-Nisam nikada imala problem sa ženama, ali ni sa muškarcima. Iz prostog razloga što od trenutka kada su krenuli moji snovi da se ostvaruju i želje nisam nešto bila okrenuta prema muškarcima. Nisam obraćala pažnju da li sam ja njima lepa i da li im se dopadam, nekako mi je karijera bila mnogo važna. Bilo mi je važno da se ja sama sebi dopadnem i ostvarim, da budem samostalna– istakla je voditeljka.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović