Login/Registracija

ROKVIĆI SLAVILI DO JUTRA: Nikola i Marko se latili mikrofona, a kada su zapevali ČUVENI MARINKOV HIT prosula se emocija: „Bravo burazeri“ (VIDEO)

Nikola Rokvić i Bojana Barović, pre dva dana postali su roditelji po treći put kada je na svet došla princeza koju su nazvali Angelina.

Ovim najlepšim povodom, u krugu porodice i prijatelja, organizovana je proslava rođenja bebe na kojoj su se pristi veselili do ranih jutarnjih časova.

Na Instagramu je osvanulo nekoliko videa na kojima je prikazana vesela atmosefra kojoj je doprinela Mira Aleksić uz čije izvođenje numere „Živote moj“ su svi skočili na noge.

Na veliku radost svih i braća Rokvić su se latili mikrofona, a posebno emotivan trenutak bio je kada su počeli da nižu Marinkove hitove poput „Koliba il’ dvor“ i „Skitnica“ uz koje se osetila posebna energija.

Iako njihov otac nije dočekao da upozna Angelinu i pre nekoliko nedelja rođenu Dragu, kroz njegove pesme i zauvek će živeti i negovati najlepše uspomene na voljenog oca, supruga, dedu.

Petar Mitić, njihov prijatelj i kolega sve je zabeležio na svojim društvenim mrežama uz opis: „Bravo burazeri. Dobrodošla Angelina“.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić