Login/Registracija

NEKAD BUCKA, SAD TOP RIBA: Pre „Zvezda Granda“ pevala Popoviću, a njegov komentar ni dan danas ne može da zaboravi

Za Krstinju Todorović i njen talenat pročulo se čim je kročila na veliku scenu i pokazala da ono što najviše voli i najbolje radi. Međutim malo ko zna da je finalistkinja „Zvezda Granda“ pred Sašu Popovića stala davne 2007. godine.

Simpatična devojčica oduševila je svojom samouverenošću kada je zapevala Leontininu numeru i od tada se njeni snovi polako, ali sigurno ostvaruju.

-Sećam se tog perioda s osmehom. Pevala sam pesmu „Crno pa se ne vidi“. Ne sećam se baš svih komentara, ali ostalo mi je upečatljivo da mi je Popović rekao „Super si Krstinja, bravo!“. Posebna čast mi je tada bila što je u žiriju bila i Lepa Brena- ispričala je za Grand.

Njenu karijeru obeležili su brojni usponi i padovi, komentari koji se i danas prepričavaju, ali i kritike koje su joj pomogle da život promeni iz korena. Mnogi bi rekli da je od talentovane bucke postala jedna od najatraktivnijih pevačica.

Podsetimo, zbog komentara Jelene Karleuše na račun Krstinjinih kilograma pevačica je rešila da napravi najveću transformaciju i smršala neverovatnih 88 kilograma.

 -Jelena je prva dala kritiku posle koje je sve ovo i nastupilo… Ja se i lepše i zdravije osećam, na društvenim mrežama sam mnogo aktivnije, jer više volim da se slikam. Posebno me raduje što mogu da nađem garderobu za sebe, da to više nisu abnormalne veličine – ispričaka je bivša takmičarka „Zvezda Granda“, a ekipa naše redakcija letos je imala ekskluzivnu priliku da se uveri da Krstinja nikada bolje nije izgledala.

BONUS VIDEO – Krstinja progovorila o ljubavnom životu

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović