NEVEROVATNA EMOCIJA: Emir i Tamara odveli šestomesečnu bebu na SVETO MESTO (FOTO)

ipiccy image 2022 11 25T135103.004

Pre nekoliko meseci Emir Habibović i njegova supruga Tamara postali su roditelji, a njihov život se potpuno promenio od kada je mala Arina došla na svet.

Naslednica je postala njihov centar sveta, a u svakom trenutku se trude da je usreće. Tako su odlučili da njihovu šestomesečnu naslednicu odvedu na dva sveta mesta- manastir Ostrog i džamiju. S obzirom da je Emir muslimanske, a Tamara pravoslavne veroispovesti, bračni par rešio je svoje dete odgaja u duhu poštovanja obevere.

Porodično su se uputili u Crnu Goru, a fotografijama ispred manastira raznežili su mnoge pratioce na društvenim mrežama te na set fotki Tamare, Emira i šestomesečne Arine niko nije ostao imun.

ir 1

Koliko se par trudi da u svakom trenutku ugodi mezimici svedoči činjenica da su je nedavno odveli i u spa centar na tretman koji je namenjen isključivo bebama. 

Emir nam je zakazao termin i ja sam bila iznenađena kada sam čula da tako nešto postojiAriana je bila u toploj kupki kao đakuzi nekih 40-tak minuta, gde su bili upaljeni neki talasi koji opuštaju. Kasnije je imala masažu što prija svakoj bebici – ispričala je nedavno novopečena mama koja sa osmehom na licu priznaje da se Habibović trudi da im ispuni svaku želju.

tamara i emir habibovic 768x432 1
Foto: Instagram/ Grand,
Autor: J. Jović