Login/Registracija

„NE BRINITE, DOBRO SAM“: Isak Šabanović ima problem, a o LJUBAVI ni reč

Od kad je pazario oldtajmera „Fiću“, Isak Šabanović na ulicama Beograda privlači veliku pažnju i znatiželjne poglede.

Iako niko nije očekivao da popularna zvezda „Granda“ vozi auto iz sedamdesetih, pevač tvrdi da je to nešto najbolje što je sebi mogao da priušti, a za Grand je otkrio kako ga služi auto star četiri decenije, ali i kako mu ide u ljubavi.

Fića ide dobro. Kada je ovako lepo vreme izvedem ga u šetnju i uživamo 40 na sat, kuliramo zajedno i živimo trenutak rokenrola – rekao je popularni pevač uz široki osmeh i otkrio da li će ga u nekom trenutku prodati.

Za sada ne planiram da ga prodam jer i dalje meračim. Možda ću ga prodati, ne zato što mi smeta, nego zato što sam slab sa parkiranjem. Fića mora da je u zatvorenom, da ne kisne i ne korozira – rekao je Šabanović za Grand.

O novom automobilu priča sa uživanjem, ali o ljubavi nikako. Od kada je raskinuo vezu sa koleginicom Aleksandrom Mladenović pevač izbegava da priča o ljubavnom životu, pa je tako i ovog puta ostao tajnovit na pitanje o novim dešavanjima.

Što se tiče ljubavi zadržaću to za sebe. Ne brinite, dobro sam – poručio je mladi pevač.

Isak je nedavno za Grand otkrio zbog čega je pazario klasik iz ’76. godine.

 -Znaš da sam u tom retro stilu i čitav život sam maštao da vozim takav auto. Prvo sam hteo Bubu, ali nisam našao jer su abnormalno skupe, ali sam zato našao Ferari crveni, sad mu tepam Fića – otkrio je nedavno Isak i priznao kako ljudi reaguju kada ga u gradu vide u oldtajmeru.

-Ne reaguju samo devojke, narod generalno super reaguje, još kad vide mene u njemu, svi su kao u fazonu „Pazi ko je vozi“, ali ga nisam kupio zbog toga. Nisam hteo da se hvalim, to je nešto što volim. Pun sam stresa i svega, i više me je strah da objavim da se sad kao nešto pohvalim, čisto da se ne izjalovi  iskren je bio Šabanović za Grand.  

Foto: Grand,
Autor: I.Grk