DA NE POVERUJEŠ: Zvezde Granda voze LUKSUZNE AUTOMOBILE, a on starog FIĆU (FOTO)

Teško da postoji neka osoba u Srbiji i regionu koja bar jednom nije ogledala neki domaći kultni film u kom se pojavljuje  Zastava 750, u narodu poznatiji kao Fića. 

Iako je ovaj automobil odavno oldtajmer, popularna zvezda „Granda“ Isak Šabanović u Grandov studio došao je upravo čuvenim „Fićom“ što je mnogo šokiralo. Kako vredno nastupa, dosta i zarađuje, sve je iznenadilo što je pevač odabrao da vozi baš ovaj klasik. 

14d2b29357e859e6a7a26899db513433755631d0

– Već vidim naslov Isak nema posla, sad vozi Fiću (smeh) – našalio se Isak i otkrio kako je došao na ideju da kupi ovaj stari automobil.

– Znaš da sam u tom retro stilu i čitav život sam maštao da vozim takav auto. Prvo sam hteo Bubu, ali nisam našao jer su abnormalno skupe, ali sam zato našao Ferari crveni, sad mu tepam Fića – otkrio je Isak za Grand, istakavši da je njegov novi ljubimac 76 godište. 

Kako se na društvenim mrežama još uvek nije pohvalio novim automobilom, zanimalo nas je kakve su reakcije devojaka na njegovo novo prevozno sredstvo. 

– Pa dobro sad, ne reaguju samo devojke, narod generalno super reaguje, još kad vide mene u njemu, svi su kao u fazonu „Pazi ko je vozi“, ali ga nisam kupio zbog toga. Nisam hteo da se hvalim, to je nešto što volim. Pun sam stresa i svega, i više me je strah da objavim da se sad kao nešto pohvalim, čisto da se ne izjalovi – iskren je Šabanović koji je najavio da će sa novim ljubimcem uskoro da uradi i set fotografija. 

b9873157acb5222349ad404fda48a9717150544c

A kako automobil star više od četiri decenije zahteva posebnu negu, pažnju, pa i posete majstoru, ne krije da je i sam počeo da uči da majstoriše oko auta. Do duše, samo na kraće staze. 

– Nisam još naučio, ali sam naučio sitnice tipa kad se ugasi znam šta mu je, ali uvek imam rezervne delove pozadi, tačnije ispred, jer je njoj gepek napred. Tako da ukoliko stane, uvek imam kao to da očistim lampice, napravim i vozim – priznaje pevač koji se za Grand osvrnuo i na cenu ovog klasika koji može da parira ceni novijeg automobila. 

– Pa da, ali ne baš kao novi, ali kao birani džip – s osmehom je istakao, a kako mu „čuči“ Fića pogledajte u videu. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić