Login/Registracija

Zvezda Granda otkrila detalje iznenadne veridbe: „Za malo sve da upropastim“

Nakon petogodišnje skladne veze sa sugrađaninom Markom Igićem, prošlogodišnja finalistkinja „Zvezda Granda“ Maja Milutinović iz Niša rešila je da konačno kaže „da“.

Ali umesto romantične prosidbe kakvu je njen izabranik planirao, Maja je za Grand otkrila da je iznenađenje za malo „upropastila“, ali da nikad nije bila srećnija.

-Veridba je izgledala spontano i bez ikakve pripreme, pošto je Marko i ranije planirao da me zaprosi, ali ja ga poznajem najbolje, pa brzo otkrijem i onda on to pomeri za drugi put. Mene je teško iznenaditi, ali ovoga puta me je baš iznenadio – započinje priču Maja i otkriva detalje iznenadne veridbe.

-Trebalo je da izađemo na neki ručak, to je ustvari bio njegov plan iznenađenja, ali me je mrzelo da se spremam i nije mi se izlazilo, tako da nije više mogao da izdrži da skriva prsten, pa me zaprosio kod kuće – priča uzbuđeno zvezda „Granda“ i otkriva da nije poput većina današnjih verenica koje se ovako romantiičnim gestom hvale na društvenim mrežama.

Nemam fotografije sa veridbe, to je bila kućna varijanta. Trenerka i papuče, koja se žena tako slika?! – kroz osmeh je istakla Maja.

Tvrdi da je za bračni život odavno spremna i da joj ozvaničenje veze i ne predstavlja prevelik korak.

Iskrena da budem, ja se odavno osećam kao udata žena jer smo mi već pet godina zajedno,od toga četiri i po živimo zajedno. Ja nisam formalista, ne volim papire, potpise i te zvanične stvari jer su po mom mišljenju nepotrebne,ali u potpunosti razumem devojke koje maštaju o tome i to doživljavaju drugačije. Meni je najvažnije da se volimo, razumemo, poštujemo i podržavamo, za mene je to definicija ljubavi i sreće- istakla je Milutinovićeva za Grand.

O svadbenom veselju još uvek ne razmišlja, ali otkriva kakvu svadbu priželjkuje u budućnosti.

-Ako budemo pravili venčanje, ja bi volela da to bude žurka na plaži gde će svi biti veseli, opušteni, ležerno obučeni, veseli, nasmejani i pripiti -rekla je Maja, a na pitanje kad će to biti, odgovorila je:

Pa sad će zima, sačekaćemo ipak leto, pa da se zaputimo svi na more i napravimo žurku.

Kako je i sama veoma iskusna kada su svadbena veselja u pitanju, budući da na istim godinama peva, vrlo dobro zna kakvu muziku tog dana želi.

Pevali bi svi po malo, bilo bi puno muzičara, puno kolega, tako da za muziku nema zime! Svi bi pevali, sem mene -kroz osmeh otkriva Maja, a na pitanje zbog čega se neće latiti mikrofona, veoma šaljivo i iskreno je odgovorila.

-Ma kakvi, mene brzo hvata piće, kakvo pevanje posle druge rakije (smeh)… Uostalom, imam i ja dušu… Valjda mogu i ja jednom da uživam– zaključila je Maja u razgovoru za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić