Na sceni saznali pol deteta, a onda je priznao „Supruga je pod stresom“ (VIDEO)

Nenad Kostov

Takmičar „Zvezda Granda“ Nenad Kostov iz Niša uspeo je da se plasira u sledeći krug, a sa ekipom Grand portala podelio je prve ustike nakon nastupa.

Vodim se time da uvek može bolje, kao što i može. S obzirom da sam prehlađen trebalo mi je dva minuta, tj. cela prva pesma da se taj glas otvori. S druge strane rezulatati su super. Šest glasova, više nego što sam očekivao. U sledećem krugu moraću da budem još bolji – priznao je kandidat.

Osim dobrog pevanja koje je nagrađeno maksimalnim brojem glasova, Nenadov nastup obeležio je trenutak kada je takmičar na sceni saznao pol deteta.

To je danas popularno, mi bismo to svakako snimili kod kuće, u restoranu, bilo gde. Vremenski period je bio dovoljno kratak. Prošle nedelje je supruga saznala pol, a onda smo se dogovorili sa Sašom Popoviće i organizatorima da to sporovedemo u jedno lepo delo na sceni. Nadam se da će se to svideti ljudima -objasnio je Kostov.

Kostov

Takmičar je u srećnom braku iz koga već ima dvoje dece.

-Sin ima četiri godine, a ćerkica tri. Zovu se Kosta i Kalina. Još su mali, ali ćemo ih dovesti ovde da vide sve ovo. Velika je to obaveza, moralo bi da nas dođe nekoliko iz porodice da bi sve bilo kako treba i da bi neko mogao da im se posveti. Neka takmičenje odmakne malo, pa da možemo da se organizujemo – rekao je Nenad.

Pitali smo kandidata kako supruga podnosi njegovo takmičenje s obzirom da je trudna i da li se mnogo stresira.

Moram priznati da se stresira, video sam joj to u očima. Ona mi je istovremeno najveća podrška. Mogu da kažem i jedina podrška. Ne kažem da me i drugi ne podržavaju, ali nije dovoljno da ti neko samo poželi sreću. Hvala im na tome, ali treba neko i da vas spremi, da možete da se oslonite u svako doba dana i noći, ona je van konkurencije. Verovatno sve podnosi isto kao i ja samo što ona to skriva – otkrio je aktuelni takmičar „Zvezda Granda“.

Nenad K.

Nenad nam je priznao da je očekivao devojčicu, ali da mu pol deteta ni najmanje nije bitan.

Mislio sam da će biti devojčica. Ređi su slučajevi da bude sin, devojčica, pa opet sin. Sama statistika to pokazuje. Mislio sam da su veće šanse da bude devojčica, ali ne znam šta da vam kažem, sin. Dva sina – rekao je presrećni otac.

Nakon što je saznao pol deteta, takmičar je na sceni delovao hladno i zbunjeno, pa smo morali da ga pitamo zbog čega se to deslio.

Inače ne znam da reagujem na pravi način. Ne znam da se iznenadim onako kako treba. Najverovatnije ću tek sutra da budem svestan da ću da dobijem još jednog sina. Zaista nisam znao do sada pol deteta, nedelju dana sam izdržao, ali sam želeo da sprovedem ovu zamisao u delo. Smatrao sam da će na sceni biti sjajna žurka kao što je i bila. Mogla je da mi bude i drugačija reakcija, ali ovo je bilo sasvim prirodno – rekao je kandidat.

Ceca Raznatovic

S obzirom da je u Nenad u timu Svetlane Cece Ražnatović, zanimalo nas je kako je sarađivati sa vrhunskom muzičkom zvezdom, a šta nam je sve Kostov otkrio poslušajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja/Elena Srdić,
Autor: I.Grk