Login/Registracija

Nakon organizacije koja je trajala mesecima, Ceca otkazala žurku za jubilarni rođendan

Četrnaestog juna ove godine pevačica Svetlana Ceca Ražnatović proslavlja pedeseti rođendan, ali je na iznenađenje mnogih u poslednjem trenutku odustala od gala proslave koju je planirala za jubilarac.

Kako prenose domaći mediji, Ceca je mesecima uz pomoć sestre pripremala proslavu koja je bila zakazana u jednom poznatom prestoničkom restoranu. Međutim, u međuvremenu je njena naslednica Anastasija izgubila bebu zbog čega je Svetlana istakla da ipak nije vreme za veliko slavlje.

Ono što je najvažnije Ceca će divan dan provesti u krugu najmilijih u svom domu na Dedinju.

– Cecu su sestra Lidija i prijatelji nagovorili da ove godine za svoj rođendan napravi veliko slavlje. Iako u početku nije bila za to, kad je shvatila da oni već mesecima ne odustaju od te ideje i da će sve organizovati, nekako je prihvatila. Počela je već i da se priprema za taj dan, da bira toaletu za to veče, ali je pre nekoliko dana rešila da ipak otkaže proslavu. Shvatila je da zbog Anastasije i njenog stanja još nije vreme za veliko veselje. Iako je i sama Anastasija bila za to da se žurka održi, Ceca je nakon razgovora s njom, ali i ostalim članovima porodice odlučila da definitivno od toga odustane. Jednostavno, ona se ne bi zbog svega lepo osećala i zna da to ne bi bila atmosfera kakva zna da bude na svim slavljima koja Ražnatovići organizuju- ispričao je izvor za Kurir.

Podsetimo, nakon što je nažalost Anastasija izgubila bebu njena majka Svetlana došla je na snimanje „Zvezda Granda“, ali nije govorila o bolnom trenutku koji je zadesio njenu porodicu.

Foto: F. Pavlović/Z. K. Munja,
Autor: J. Jović