Login/Registracija

Ispunio dečački san: Zvezda Granda kupio luksuznu mašinu i provozao Bosnom (VIDEO)

Instagram/velid_handzic

Većini muškaraca automobili su slaba tačka, a prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Velid Handžić priznao je da veliku strast gaji i prema motorima.

Iako je publika navikla da ga viđa na sceni i sa mikrofonom u ruci, pevač je prvi put otkrio da osim u muzici uživa i u vožnji motora.

-Uživam malo posle radnog vikenda! Vožnja mi baš prija, inače od prošle godine vozim motor i baš volim to- otkrio je Velid za Grand.

Ako ste se pitali na šta se troši bakšiš i zarađen novac od nastupa u slučaju mladog Handžića definitivno na ove brze mašine.

-Prošle godine sam kupio jedan manji motor, a ovaj sad je novi i mnogo jači. Inače ja volim automobile i motore od detinjstva, ali sam se tek sad nekako pozabavio time. Želeo sam sebi da kupim ta dva i ostvario, pa malo i ja da uživam (smeh)- našalio se, a potom dodao:

-Vredno radim pa je bilo vreme, ali i red da počastim i sebe malo i uživam u onome što volim pored muzike!

U videu ispod pogledajte kako izgleda Velidova vožnja motorom po ulicama rodnog Kaknja:

Podsetimo, Velid Handžić nedavno je verio svoju dugogodišnju devojku, a odmah nakon romantičnog gesta ekskluzivno za Grand podelio prve utiske.

-Lepe vesti kod mene (smeh). Verili smo se i presrećni smo oboje! Moram da priznam da ovaj datum nije imao neko posebno značenje, ali prosto sam osetio da to treba da uradim sada- otkrio je za Velid, a na pitanje da li je imao tremu sa osmehom poručio:

-Najiskrenije stvarno nisam imao tremu s obzirom da smo u vezi već osam godina. Jako dobro se poznajemo i bio sam siguran u tu odluku. Sam čin veridbe je nekako čudan, ali znao sam da će pristati (smeh). Nas dvoje se stvarno znamo celog života, ali eto tek pre osam godina smo se svideli jedno drugom, a naravno gde drugo nego na mom nastupu- prisetio se Handžić.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović