Nakon brutalnog nastupa u finalu ZG, Jelena Prole otkrila nepoznate detalje: „Ovo nisam očekivala“

oglasila se jelena prole

Nakon spektakularnog finala 17. sezone „Zvezda Granda“ u kome je pobedu odnela Šejla Zonić, oglasila se i finalistkinja Jelena Prole.

Talentovana devojka iz Zrenjanina zauzela je 17. mesto u završnici takmičenja, a sada se oglasila i sumirala utiske nakon učešća u najgledanijem takmičenju u regionu.

-Konačno i ja da se oglasim nakon finala. Prošlo je par dana, ali sam i dalje pod utiskom jer je ovo moj najveći uspeh- poručila je Jelena, koja je branila boje tima Marije Šerifović.

oglasila se jelena prole

Iako se nije nadala ovolikom uspehu kada je prvi put došla u „Zvezde Granda“, Jelena je sovjim talentom i trudom uspela da očara žiri i publiku, zbog čega je danas veoma ponosna.

-Inače, kada sam se prijavila na audiciju nisam ni slutila da će se ovo desiti, ali eto, snovi se polako ostvaruju. Želim još jednom da se zahvalim na podršci i ljubavi koju ste mi pružili tokom takmičenja, vi ste moja motivacija za dalje. Najveće hvala mojoj porodici i prijateljima jer bez njih ne bih bila ovde. Jedva čekam sve što dolazi- rekla je Prole.

oglasila se jelena prole

Inače, malo ko zna da ovo nije prvi put da se Jelena takmičila u „Zvezdama Granda“. Kada se pojavila pre pet godina na Grandovoj sceni, Jelena Karleuša je nazvala mlakom peglom, ali je Prole ipak pokazala hrabrost i želju da uprkos negativnim komentarima nastavi dalje.

U međuvremenu Jelena je radila na sebi, počela da nastupa i da vežba pevanje. Pre 3 godine polufinale joj je ponovo izmaklo za dlaku, te je sreću u „Zvezdama Granda“ okušala u ovogodišnjoj sezoni i stigla do samog finala.

-Tad sam bila amater i došla sam u takmičenje, to mi je bila odskočna daska. Krenula sam da radim, i sad pošto imam malo više iskustva, odlučila sam da se prijavim – rekla je za Grand na početku sezone.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić o popularnosti nakon pobede

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović