EKSKLUZIVNO Stefan Kosmajac zasvirao harmoniku pred ocem, Mladen ga otkucao: „Imaš tremu od mene“ VIDEO

Svoju oazu mira Stefan Kosmajac našao je van Beograda, na Kosmaju, gde mu se nalazi porodična kuća u kojoj je ugostio ekipu Granda.

Kao pravi domaćini, Stefan i njegov otac, čuveni muzičar Mladen Kosmajac dočekali su nas vidmo raspoloženi za ćaskanje, druženje, ali i muziku.

Iako je danas izuzetno popularan i jedan od najtraženijih pevača, Stefan je otkrio da mu je najveći motiv da uspe u svetu muzike, upravo porodica.

-Iskreno, jedino čega sam se plašio je da li ću imati posla, da li ću moći da priuštim majci i ocu lepe stvari u životu, kao i sada mojoj supruzi i mom detetu. Nije mi bitno da budem poznat i da se ljudi slikaju sa mnom, iako je to lepo, ali uvek mi je najbitnije da može da se preživi, da se živi normalno, da se kupi hrana koju želim. Na primer ako hoću sada sladoled, da mogu sebi da kupim sladoled, bilo je svakakvih situacija- rekao je Stefan za Grand.

otac stefana kosmajca

Kako je rekao, uzor mu je uvek bio otac, koji danas gazi devetu deceniju, sa osmehom i energijom mladića.

-U to vreme kada je on počinjao je bilo mnogo teško jer postojale su neke televizije samo, danas ih ima sto. Najviše su uspevali putem radija, ajde se ti sad pojavi na radiju i da uspeš, teško. On je tako uspeo! Počeo Šaban da peva na radiju, odmah su svi znali da je Šaban, počeo Mladen Kosmajac, svi su ga prepoznavali, a danas to nije baš tako- objasnio je mlađi Kosmajac.

otac stefana kosmajca

Otac Stefana Kosmajca o uspehu sina

Kao svaki ponosni otac, Mladen je u razgovoru za naš portal priznao da je izuzetno ponosan na uspeh svog sina, iako je često znao da bude strog i da ga kritikuje.

-Nisam se nadao ovolikom njegovom uspehu, uspeo je više nego što sam ja nekada- sa osmehom je rekao, a potom nastavio:

-Često su i on i njegov brat izbegavali da sviraju harmoniku, kao i sva deca, hteli su da izađu napolje, međutim upišem ja Stefana u Sopotu u Muzičku školu. Učio je note i posle pet, šest meseci sam primetio da svira na sluh, ne na note.

otac stefana kosmajca
Otac Stefana Kosmajca, Mladen

Stefan danas važi i za jednog od najduhovitijeg pevača, a kako kaže, to je povukao na svog oca.

-Ćaleta je mnogo voleo narod, on ode na vašar i to je bilo urnebesno. To su mi pričale starije kolege. Nije on bio samo pevač već se šalio, pravio dobru atmosferu, a talav sam i ja danas- sa osmehom je rekao Kosmajac koji je danas jedan od retkih koji neguje isključivo narodnjački zvuk.

-Ja sam slušao Milančeta Radosavljevića i te narodne pesme. Nikad mi nije bilo lepo da slušam rok iako poštujem sve rokere, naravno. Nikada me to nije privlačilo, takva vrsta muzike. Jednostavno kad slušam rok ništa mi nije lepo- priznao je Stefan.

otac stefana kosmajca

Uprkos iskustvu, Stefan je i danas veliki tremaroš, a prewd našim kamerama se prisetio svog učešča u „Zvezdama Granda“.

-Sećam se kad sam trebao da uđem u studio, silazim niz stepenice i počinju da mi se lepe usta, suše se, nisam mogao da razumem sebe. Otac mi govori da ne treba da imam tremu, ali to je bilo jače od mene- sa osmehom se prisetio, a njegov otac Mladen je dobacio:

-Imao si tremu, ali od mene!

I kako bez harmonike? Nakon ćaskanja mnogo smeha, Stefan je na nagovor oca pred našim kamerama zasvirao harmoniku i zapevao a kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

otac stefana kosmajca

BONUS VIDEO: Pogledajte kako izgleda kuća Kosmajca na Kosmaju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović