Inel Nukić otišao u provod sa društvom, pa doživeo iznenađenje od muzičara: „Samo su mi dali mikrofon“ VIDEO

Najmlađi finalista 17. sezone „Zvezda Granda“, Inel Nukić iznenadio je sve kada je otkrio da pre takmičenja nikada javno nije nastupao, s obzirom da se na sceni uvek ponašao poput profesionalca.

Momak vanserijskog glasa sa samo 17 godina uspeo je da oduševi milione i proslavi se u najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu.

Da mu je nakon takmičenja dobro krenulo svedoče brojne objave na društvenim mrežama, a ekipa Granda došla je u posed snimka iz jednog kluba u Bosni.

Iako Inel nije tu nastupao, muzičari su ga odmah prepoznali dok se provodi sa društvom te mu prosledili mirkrofon kako bi zabavio goste.

-Otpevao sam dve tri pesme, onako, za društvo. Bio sam gost tu, nisam ja nastupao, ali su me iznenadili i samo mi dali mikrofon- rekao je Inel za Grand.

jduisdh

Iako je pduvek bio skroman, mladi Nukić nije mogao, a da ne prizna da je atmosferu doveo do usijanja i da su uz njegovo izvođenje svi pali u sevdah.

-Zapevao sam od Šabana Šaulića „Kraljice srca moga“ i pesmu Šerifa Konjevića „Živote moj“. Ma svi su bili oduševljeni i stvarno je bila dobra energija. Potrudio sam se da dovedem atmosferu do usijanja i mislim da sam u tome i uspeo. Dobio sam baš lepe pohvale zbog čega mi je mnogo drago. Radujem se budućim nastupima- istakao je za naš portal.

INEL NUKIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 3 ok 1

Podsetimo, ekipa Granda nedavno je imala priliku da poseti dom Inela u Živinicama gde smo upoznali njegovu porodicu i saznali, do skoro, nepoznate detalje iz njegovog života, o čemu više možete pogledati u videu ispod.

BONUS VIDEO: Grand u kući Inela Nukića u Živinicama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Printscreen Instagram,
Autor: J. Jović